Haberler

Demirkol, Fikret Orman'ı Eleştirdi: Banane Hacizciler Diyarbakır Kökenliyse

Güncelleme:

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Fikret Orman'ın kulübe gelen haciz ile ilgili açıklamalarına değinirken "Şov yapıyorlar de geç. Banane Diyarbakır kökenliyse." dedi.

NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın kulübe gelen haciz ile ilgili açıklamalarına değinen Spor Yazarı Mehmet Demirkol, tecrübeli başkanın gereğinden fazla konuştuğunu savundu.

"BANANE DİYARBAKIR KÖKENLİYSE"

Mehmet Demirkol, "Beşiktaş'a gelen haciz işleminin konuşulacak bir tarafı yok. Hakemi futbolu geçtik. Masa sandalyeyi konuşuyoruz. Fikret Orman niye bu kadar anlattı anlamıyorum. Şov yapıyorlar de geç. Banane Diyarbakır kökenliyse..." ifadelerini kullandı.

FİKRET ORMAN NE DEDİ ?

Beşiktaş'a yapılan haciz işlemleri ile ilgili kulüp başkanı Fikret Orman basın toplantısı düzenleyerek, ''Bu arkadaşlar Diyarbakır kökenli ve Murat Aksu ile aralarında bir ahpaplık ilişkisi bulunduğu söylentileri var. Biz de Murat Bey'den yardım istedik. Murat Bey bu görüşmelerde bizle olmuştur ancak sonuç alınamamıştır. Biz kimseyi zan altında bırakmak istemeyiz ama ortada yanlış yapılmış bir anlaşma var. Avukatları da Galatasaray Kongre Üyesi'dir. Ayıptır, günahtır. Bu milletin hakkı, vekaleten bana ve arkadaşlarıma emanet edilmiştir. Ben de hakkımızı haram ediyorum bunu yapana da yaptırana da...'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mehmet Demirkol Fikret Orman Diyarbakır Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (6)

HAYAL:

kendine gerçek diyen hayal. . . ne kullanıyon. . . iyi kafa yapıyo heral. . .

3
0
yanıtYanıtla
emremobilWeb@haberler.com:

Demirkok hiçbir bilgin yok hala yorum yapıyorsun. Seni bu ülkede kim dinliyor çok merak ediyorum.

0
2
yanıtYanıtla
CANANMobil-IOS:

ordaki diyarbakır vurğusu, murat aksu ile alakalıydı, önce söyleneni anla sonra yorum yap.o şirketle anlaşan, murat aksu.başkan diyorki: murat aksu,murat aksu, ey komuoyu, murat aksu.mehmet evladım sen anlamadıysan başkan ben biz ne yapalaım.

1
0
yanıtYanıtla
Abdullah ÜNER:

Mehmet Demirkol konuyu anlamadan kinayeli yorum yapma konusunda mahiridr. Hiç şaşırmadım. (Not: Laf aramızda acaba bu yorumu da doğru anlayabilecek mi?)

1
0
yanıtYanıtla
realite:

işte hoyratça transferlerin sonu kulübün biri batmak üzere. . . . sırada cincon ve ts var. . . 2 seneye kalmaz. . . başlarlar ağlamaya devlet bizi kurtarsın. . . fb 1 futbolcu alırken(ribas), bjk, ts 10 larca adam aldılar(nasılsa bekara karı boşamak kolay misali), değirmenin susyu nerden geliyor, fb enayimi, gidip suarezi almasını bilmiyormu??. . . . . eden bulur misali, bjk ye hak bu. . . ormanın duygu sömüreleri ni kimse tınmaz. . . . çeker tırları kapına. . paşa paşa alır masa sandalyeleri. . . onu bu kadar borçla dembabayı alırken düşünecektin, borçlar demirörende kalma diye yırtamazsın, bilerek başkan oldun, kulüpte devamlılk esastır. . . . algı ile topu demirörene atamazsın. . o zaman başkan olmayacaktın. . .

0
0
yanıtYanıtla
zeki sever:

diyarbakırlıysa parasını almasınmı alcaklının memleketi önemlideyıl zihniyete bak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title