Haberler

Mehmet Demirkol: Emenike'yi Takım Arkadaşları Gönderdi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 1-0 yendiği maçtan sonra NTV Spor'da yanınlanan Spor Servisi programında derbi hakkında konuşan Mehmet Demirkol, Emenike hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"GALATASARAY MAÇINDA OLUR MUYDU"

Demirkol, "Emenike olayı Galatasaray maçında olur muydu? Bence olmazdı. Fenerbahçe taraftarı 20. dakikada kendi santroforunu ıslıklamazdı. Protesto bir haktır ama oyun içinde olmaz. Oyun bittikten sonra ıslıkla. Neden yapabiliyorlar, çünkü önemsizleşmiş Beşiktaş maçı." dedi.

"MIZIKÇI EMENİKE"

"Fenerbahçe formasını çıkarıyorsan o zaman git bu takımdan" diyen Demirkol, "Ne işin var bu takımda? Neymiş Emenike çok duygusalmış. Sen bu duygusal yapıdaysan zaten Fenerbahçe forması giyemezsin ki. Emenike'yi sahada tuttun. Soyunma odasında neden tutamıyorsun? Devre arasında basıp gidiyor. Türkiye Ligi'nde santrforsuz oynayan tek takım Fenerbahçe. Eldeki tek gerçek santrfor Webo, o da oynamıyor. Emenike'yi oyundan çıkartmayan İsmail Kartal ondan daha duygusalmış demek ki. Mantıklı düşünse kırmızı kart göreceğini bilir. Emenike mızıkçı. Sahada mızıkçılık yapan adam oynayamaz." ifadelerini kullandı.

EMENIKE'Yİ KİM YOLLADI

Ünlü yorumcu, "Emenike nereye gidiyor. Madem künde atıp Emenike'nin çıkmasına izin verilmiyor. Başkan mı yolladı? Zannetmiyorum. Teknik direktör değil yollayan çünkü ben yolladım demiyor. Kim yolladı o zaman! Kendisi gitmedi, başkan yollamadı? Teknik direktör yollamadı? Takım arkadaşlarının gönderdiği iddiaları var. Onlar git dedi diye şeyler dönüyor. Bunun açıklanması lazım. diye konuştu.

Demirkol, Beşiktaş cephesi için oyunun 'figüranı oluyor' dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mehmet Demirkol Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

deneme:

deneme

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title