Haberler

Mehmet Demirkol: Halis Özkahya Gitsin Dizide Oynasın

Güncelleme:

Yorumcu Mehmet Demirkol, Beşiktaş-Fenerbahçe maçında ön plana çıkan Halis Özkahya için "Çok yakışıklı bir çocuk. Gitsin dizi oyuncusu olsun." dedi.

Mehmet Demirkol, NTVSPOR'da yayınlanan "Spor Servisi" programında Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 3-2 yendiği maçı değerlendirdi. Demirkol, verip vermediği kararlarla tartışma yaratan Halis Özkahya için "Sahanın en kötüsüydü. Bu yakışıklılıkla dizi oyuncusu olmalı." dedi.

"GİTSİN DİZİ OYUNCUSU OLSUN"

Demirkol, derbi maçta ön plana çıkan Halis Özkahya için "Çok yakışıklı bir çocuk. Etkilenirsin ondan. Dizi sektörüne çok rahat girer. O tarafa çalışmalı. Halis Özkahya'nın bugüne kadar iyi maç yönettiğini görmedim. Sahanın en kötüsüydü. Bu yakışıklılıkla dizi oyuncusu olmalı." ifadelerini kullandı.

"BENCE TOP ÇIKMADI"

"Halis Özkahya'nın bir tarafın lehine kasıtlı kararlar verdiğini düşünmüyorum." diyen Demirkol şunları söyledi; "Kötü hakem sadece. Sosyal medyadan fotoğraf atıyorlar "Abi bak top çıktı" diye. Bakıyorum, o fotoğrafta da çıkmamış. Topun çıktığını görmedim. Top çıktı, çıkmadı bilmiyorum. Ama bence çıkmadı, hiçbir açıdan, fotoğraftan, topun tamamen çıktığını görmedim. Maç yazımda hakeme hiç değinmedim çünkü hakemi yazsaydım başka hiçbir şey yazamazdım. O kadar kötüydü ki... van Persie'yle böyle sorun yaşıyorsan, onu yedek bırakıyorsan, maçı kazanmalısın. Başka çaresi yok. Fenerbahçe teknik direktörlüğü, tabii ki gazetecilikten daha zor. Bu nedenle Vitor Pereira yılda 2.7 milyon euro kazanıyor. Vitor Pereira çok konuşuyor, oyuncular bundan rahatsız oluyor. Oyuncular çok konuşan hocaları sevmez."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Demirkol Halis Özkahya Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

hasanMobil-ANDROID:

aziz yildirimin yağ kupu korkak papağan

4
25
yanıtYanıtla
atakan:

YA HAKEMLER BİRAZ ORTADA MAÇ YÖNETİNCE HERKES AĞLIYO YAA :)

2
15
yanıtYanıtla
TRAKYALI:

Emzikleri evde unutmuşlar

yanıt2
yanıt3
ANKARALI:

bir fenerbahçeli olarak ben hakemin yanlışını görmedim tek yanlış teknik direktör ilk 11 i oluşturamıyor. .

12
3
yanıtYanıtla
KIBRISLI:

FENERLİLER GURURUNA YEDİREMIYO ONUN BAHANELERİNİ ARIYORLAR DAHA ÇOK YENİLECEKSİNİZ BU YIL ŞAMPİYON OLAMAYACAKSINIZ HAKSIZLIĞIN ADRESİ FENERBAHÇE VE AZİZ ŞİKECİ KADIKÖYDE YİNE GÖMİLECEKSİNİZ O ZAMAN NE BAHANE UYDURACAKSINIZ

2
7
yanıtYanıtla
oflu ali:

doğruya doğru 8jk maçı hakem kararıyla almıştır. . bakın hakem hatasıyla demiyorum(hata dediğin 1 kere olur, tam 4 kez fb aleyhine) hakem kararıyla diyorum. . . bazılarına acı gelse de gerçek aynen böyle. . . böyle lig oynanacaksa hiç oynanmasın. . geçen haftada cüneyt ts yi doğramıştı.

5
3
yanıtYanıtla
tarih gercekleri yazar:

bu demirkol azizenin tam kopeyimi ne ya yatiyo fenerbahce kalkiyo fenerbahce ulan 90 7 lerde atilanlar verilmiyen kirmizi kartlar hileyle sikeyle kazanilan kupalari unutmus bu yezitler simdi hakemleri yemeye calisiyo sen spor yazarimisin yoksa azie kopeyimisin sporculari mili takima gondermiyecem deyince neden sesin cikmadi yaksa korktunmu azizeden demirkol adamgibi yorum yap yoksa senide ziltakar oynatirlar azize gibi usagim

2
4
yanıtYanıtla
BJK:

Bir beşiktaşlı olarak herzaman objektif baktım maçlara. Ben bu maçta hakem hatalarının olduğunu kabul ediyorum ama bu demirkol geçen sene kararlardan gayet mutlu idi. GÖKAN TÖRE F. . OFF dediği zaman direk kırmızı görüyor ama emre dediği zaman kart dahi yok. NEDEN KONUŞMADIN DEMİRKOL GEÇEN SENE BUNLARI. Hakem aleyhinde karar verince öyle çığırınırsınız

4
2
yanıtYanıtla
YusuFB:

Hakemleri etki altına almaya çalışan kargaların başı karga burununun hiç mi suçu yok

2
1
yanıtYanıtla
realite:

fb yi 8taş mı yendi, güldürmeyin yaa halis fb yi yendi. . . her maçta 1-2 hakem hatası olabilir ama 4 net hatanın(skora direk etki eden) hepsinin de fb aleyhine olması (hemde bir derbide)son derece düşündürücü. . . AZİZ başkandan çok sert deklarasyon bekliyoruz. . . gerekirse takımı ligden çeker şaklabanlara fırsat vermeyiz. . . biz parelel bitti diyoruz ama adamlar hala cirit atıyor. .

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title