Haberler

    Mehmet Demirkol: Beşiktaş Futbolcusu Baskı Yemez, Baskı Bizzat Kendisidir

    Fanatik Gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, Beşiktaş-Torku Konyaspor maçını değerlendirdi.

    Zaman zaman, misal 5-0 öne geçmiş bir takımın rakibi fazla üzememek adına frene bastığını görürüz. Bunu överiz de... Unuttuğumuz şey profesyonelliğin temel kurallarından biridir. Sonuna kadar performansını sergileme zorunluluğu. O gün o maça hayatında ilk ve belki de son defa gelmiş bir seyircinin hakkıdır bu. Bilete parasını vermiştir. Karşılığını sergilemek sahadaki herkesin görevidir.

    Gerçek şampiyon olamazsın


    Bunu yapmıyorsanız şampiyon olamazsınız. Kupalar kazanırsınız ama gerçek bir şampiyon olamazsınız. Bizde maalesef oturmamış bir kültür bu. Ne yazık ki gelen yabancılara da kolay sirayet eden bir kolaycılık. İddia yükselince büyük baskıdan, azalınca giden konsantrasyondan bahsediyoruz sürekli. Buna kimsenin hakkı yok. Bir insana sadece bir topun peşinde koştuğu için yılda 2 milyon Euro verilmez. O verilen para büyük baskının tazminatıdır. Ve her ne şartta olursa olsun sonuna kadar performans sergileyip tribünlere 10 binleri, TV başına milyonları toplaması içindir. Bu yüzden futbolcu elinden geleni en sonuna kadar izlenmesi keyifli bir şekilde sergilemekle yükümlüdür. Eksik olan bu. Dün de buydu. Bayağıdır bu... Eğer bu yoksa Boğaz’a milyonlarca dolarlık arena inşa etmenin manası yoktur. Profesyoneller bunu anlamalı. Baskıyı kaldıramayanın Beşiktaş formasıyla işi yok. Sonuna kadar verip, seyirciye hak ettiği eğlenceyi sunmayanın da... Beşiktaş futbolcusu baskı yemez, baskı bizzat kendisidir. Eğlendirmekten de vazgeçmez çünkü en çok o eğlenir. Biz öyle gördük...

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Torku Konyaspor Mehmet Demirkol Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title