Haberler

Mehmet Demirkol: Ben Olsam Oğuzhan'ı Bir Daha İlk 11'e Almam

Güncelleme:

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın yıldızı Oğuzhan Özyakup'u adeta yerden yere vurdu.

Spor Servisi'nde bugün Fuat Akdağ ve Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın Mersin İdman Yurdu'nu 2-1 mağlup ettiği maçtan sonra Oğuzhan Özyakup'u sert sözlerle eleştirdi.

"TOLGAY'DAN FORMAYI ALAMAZ"

Oğuzhan'ı performansını beğenmediğini ve artık takımda yeri olmadığını söyleyen Demirkol sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Oğuzhan bu takımda olmaz. Herkesi bu takımda olmaya ikna etmesi lazım. Bilic'i ikna etmiş. Böyle devam edecekse Oğuzhan, Tolgay'dan formayı alamaz.

"BEN OLSAM 11'E ALMAM"

Oğuzhan'ı eleştirmeye devam eden usta yorumcu, "Oğuzhan'ın yapamadığı her şeyi Tolgay yapıyor. Beşiktaş orta sahası oyunun içinde olmalı. Oğuzhan için deniz artık bitiyor. Ben teknik direktör olsam Oğuzhan'ı 11'e bir daha almam. Kendini değiştirmesi lazım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mehmet Demirkol Oğuzhan Özyakup Fuat Akdağ Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi?
500

Yorumlar (3)

sermiyanMobil-ANDROID:

birdaha demiyelimde uzun bir süre diyelim.iyi bir BEŞİKTAŞLI olarak bende bu kanaatteyim.biraz burnu yere sürtsün ama kaybetmemek lazım..

7
1
yanıtYanıtla
bjkAdınız Yazın:

doğru tespit brak oğuzu bak tolgaya Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın

1
0
yanıtYanıtla
ozzyy:

Bence burnu sürtmeye başlamış. dün bunu gördük. iyi mücadele ediyordu ama yetmez. bundan sonra her şey onun elinde. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title