Haberler

Mehmet Bitmez MHP İl Başkanlığına Aday Oldu

Hafta sonu yapılacak MHP Malatya İl Kongresi öncesi Mehmet Bitmez de il başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Hafta sonu yapılacak MHP Malatya İl Kongresi öncesi Mehmet Bitmez de il başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile adaylığı açıklayan Mehmet Bitmez, "Daha önceki süreç içerisinde iki arkadaşımız aday oldu. Onlara da bu kutsal görev esnasında yapacakları çalışmalardan dolayı başarılar diliyorum. Aday oldukları içinde kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

1999 yılında Malatya MHP İl Başkanı olarak görev yaptığını ifade eden Bitmez, "O zaman biz iki milletvekili, Malatya Belediyesi ile 5 belde belediyesini almıştık. Ancak bu geçen zaman içerisinde Malatya'da Milliyetçi hareketin içerisinde bir boşluk doğdu. Bu boşluğu doldurmak için biz aday olduk" şeklinde konuştu.

Malatya'da sağlık ve milli eğitim camiasında milliyetçilerin tecrit edildiğini savunan Bitmez, "Şuanda bir Türkiye düşünün ki polisleri sokağa çıkamamakta. Yine bir ülke düşünün ki kendi askeri sokağa çıkamamakta ve İçişleri Bakanlığının talimatı doğrultusunda bundan böyle PKK size ne yaparsa yapsın bunlara karşılık verilmeyecek, bunlara müsamaha gösterilecek. Böyle bir uygulama olmaz, böyle bir ülkede olmaz. Bu sebeple bundan böyle biz insanlarımızın hepsini seviyoruz, meşrebi, düşüncesi, siyasi görüşü ne olursa olsun biz bütün insanlarımızı seviyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title