Haberler

Mehmet Aslantuğ'dan Yeni Dizi Açıklaması: İtiraf Ediyorum Yanılmışım

Güncelleme:

Yıllar önce Aşk-ı Memnu'dan gelen teklifi "Çarpık ilişkilerin yaşandığı dizilerde olmam" diyerek reddettiği öne sürülen Aslantuğ, hakkında yapılan haberlere açıklık getirdi.

Yeni dizisi 'Aşkın Kokusu' dizisinde evlatlık aldığı oğlunun sevgilisine aşık olan bir babayı canlandırmaya hazırlanan Mehmet Aslantuğ, hakkında yapılan haberlere isyan etti.

"OYNAMAM DEDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ"

Yıllar önce Aşk-ı Memnu'dan gelen teklifi "Çarpık ilişkilerin yaşandığı dizilerde olmam" diyerek reddettiği iddia edilen usta oyuncu, konuya açıklık getirdi.

Arzum Onan, eşi Mehmet Aslantuğ'un açıklamalarını Instagram sayfasında takipçileriyle paylaştı. İşte Onan'ın o paylaşımı:

"BUNLAR AĞRIMA GİDİYOR''

Nasıl anlatacağımı bilemiyorum! Üstelik zamansız da buluyor, bu acılı günlerde böyle bir şey konuşmak istemiyorum; ama ağrıma gidiyor, başedemiyorum.

"PUSUYA YATMIŞ İNSANLARLA BOĞUŞUYORUZ"

Hayatın her alanında pusuya yatmış insanlarla boğuşuyoruz! Yıllar önce benim kurmadığım bir cümleyi kullanıp, şimdi de onun üzerinden haysiyet cellatlığı yapanlar var! Birbirini kovalayan başlıklarla sözde haber yapanlar!

"PARA İÇİN İLKELERİNDEN VAZGEÇTİ DEDİLER"

"Sözünü çabuk unuttu", "Para için ilkelerinden vazgeçti", "Tükürdüğünü yaladı" vs...
Birkaç yıl önce, sürekli ısıtılıp servis edilen 'Boşanıyorlar' haberi yapılınca yeniden, "Gündem düşkünü değilim. Dolayısıyla da magazine bu tür haberlerle sürekli konu olmaktansa; 'Binbir Gece', 'Aşk-ı Memnu' gibi ilgi görmüş dizilerde oynar, üstüne de para alırdım." diye yanıtlamıştım.

Ertesi gün şöyle bir manşet attılar:

"Aile huzurumu bozmamak için 'Binbir Gece' ve 'Aşk-ı Memnu' gibi çarpık ilişkilerin yaşandığı dizileri kabul etmiyorum."

Şimdi de masa başında yazılan ama bana ait olmayan bu 'ucuz' cümle üzerinden adam asmaca oynayanlar var!

''HAYKIRARAK TEKRAR EDİYORUM''

Gözlerinizin içine bakıp, haykırarak tekrar ediyorum. Bu işlerin adını kullanarak böyle bir cümle kurmadım! Şu doğrudur: Daha derinlikli öyküler istedim, evet! Basit denklemlere itirazım oldu, evet! Ama özel hayatım için değil, kamu yararı için!

"İTİRAF EDİYORUM YANILMIŞIM"

İtiraf ediyorum, YANILMIŞIM! Hesap mı soracaksınız? Benden değil, reytinginizden sorun; izleyicinizden sorun! Yetiyorsa yüreğiniz, yetiyorsa kaleminiz halkınızdan hesap sorun!
Böyle bir zamanda bu açıklamaya mecbur bırakıldığım için; alçakça saldırıda hayatlarını kaybeden kardeşlerimizden, ailelerinden ve ülkemden özür dilerim..."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Aslantuğ Arzum Onan Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title