Haberler

Mehmet Ali Erbil Konuklarının Kulisine Çıplak Girdi

Güncelleme:

Ünlü şovmen, önceki gün çekimleri başlayan Çarkıfelek programının kulisinde konuklarının odasına iç çamaşırsız, bornozunun önü açık şekilde girince olay çıktı.

Mehmet Ali Erbil, önceki gün Star TV'de başlayacak 'Çarkıfelek' programının çekimleri için Kağıthane'deki TVS Stüdyoları'ndaydı. İlk programına Yıldız Tilbe ve Rober Hatemo'yu konuk eden şovmenin bir skandala imza attığı iddia edildi. Erbil'in bornozla Tilbe ve Hatemo'nun hazırlandığı kulise girdiği ve önünü açarak, ortalığın karışmasına neden olduğu konuşuluyor.

"AHLAKSIZ, TERBİYESİZ"

Mehmet Ali Erbil, Star TV'de sunduğu "Çarkıfelek"in çekimi öncesi konukları Yıldız Tilbe ile Rober Hatemo'nun odasına; iç çamaşırsız, bornozunun önü açık şekilde girdi. Ünlü besteci ve yorumcu Yıldız Tilbe "Ahlaksız, terbiyesiz" diye bağırarak binayı terk etti.

ERBİL DEDİKODULARI YALANLADI

Şovmenin hareketi karşısında çılgına dönen Tilbe'nin "Rezil, torunların var, boyun kadar çocukların var" diyerek bağırıp, stüdyoyu terk ettiği ve çekimin yapılamadığı söyleniyor. Erbil ise, "Yıldız'ın kendi problemleri var. Stüdyoya geç geldi. Çekim yapamadık" diyerek iddiaları yalanladı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Yıldız Tilbe Kağıthane Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (179)

PRENSES:

Yildiz hanim sankide ilk defa görmüste korkmus :))

16
31
yanıtYanıtla
Bir Dost:

bu adamdan beklenir geniş bi adam çünki çok görmemek lazım. . .

15
31
yanıtYanıtla
EDA:

SAPIK BU ERBİL YA CİDDEN CİNSİ SAPIK YANİ

39
3
yanıtYanıtla
ekomobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

avrupada herkezin mal meydanda, bize gelince ayıp oluyor.aşın biraz aşın.

2
38
yanıtYanıtla
ismail taşkın:

sahtekarın teki genclerin ahlakını bozuyorlar

27
11
yanıtYanıtla
aydınlı:

bu iğrenç propramın mübarek ramazan ayıyla ne ilgisi varsa her sene ramazan ayında başlıyor sanki dini bir proğram yapıyorlar. . utanmazlar

32
5
yanıtYanıtla
ethemmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

insanlar bıktı artık bu ve bunun gibi tv maymunlarından yeter görmek istemiyor insanlar sizi

34
2
yanıtYanıtla
Yıldıray:

Çekilmez bir adam oldun yine çekilmez çıplak, şımarık, nalet. . .

31
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

miadı dolan insan tekrar izlenmek için ahlaksızlık yapmanın sınırlarını zorluyor.

34
0
yanıtYanıtla
RamazanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Kesin yapmıştır rezillik yapmayı komiklik sanıyor

33
0
yanıtYanıtla
Tüm 179 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title