Haberler

Mehmet Akif Ersoy Halk Oyunları Ekibi İçin Ödül Töreni Düzenlendi

Üniversitelerarası Halk Oyunları Final Yarışması'nda, 91. 43 Puan alarak Türkiye Birincisi olan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Halk Oyunları Ekibi için ödül töreni düzenledi.

Üniversitelerarası Halk Oyunları Final Yarışması'nda, 91. 43 Puan alarak Türkiye Birincisi olan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Halk Oyunları Ekibi için ödül töreni düzenledi.

Düzenlemeli ve düzenlemesiz olmak üzere 2 dalda yapılan yarışmada Türkiye Birincisi olan ekibin onuruna düzenlenen ödül törenine Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Gökay Yıldız, yardımcıları, Üniversite Senatosu, Öğretim Üyeleri, öğrenciler katıldı.

Yarışma sürecinin sinevizyondan izlettirilmesinden sonra sahneye çıkan Türkiye birincisi ekip, yarışmada oynadıkları oyunları bu kez hocaları, arkadaşları ve aileleri için oynadı.

Öğrencilerle gurur duyduğunu ifade eden Rektör Prof. Gökay Yıldız, MAKÜ'nün 5 yıllık bir üniversite iken bugün Türkiye'nin en büyük üniversitelerini geride bırakan öğrencilerin kendilerine ayrı bir keyif yaşattığını söyledi. Yıldız, şöyle devam etti:

"Ben bu çocuklarımla, üniversitemin tüm öğrencileriyle gurur duyuyorum. 5 Yıllık bir üniversite iken, bugün Türkiye'nin en büyük üniversitelerini bile geride bırakan bu çocuklarım, geleceklerinde de büyük başarılara imza atacaklar. Biz bu başarıları azmimizle, birlik ve beraberliğimizle, başarıya endekslenmekle yakaladık. Bu başarılar öğrencilerimin inşallah en küçük başarıları olur"

Yıldız, daha sonra Türkiye birincisi folklor ekibini çalıştıran Nurgül Mıhladız Çağırgan ile müzikleri yapan eşi Öğretim Üyesi Gökhan Çağırgan'a öğrenciler adına hediyeler verdi.

- BURDUR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title