Haberler

Mehmet Ağar: "Türkiye Büyük Değerde Bir Devi Kaybetti"

Amerikan Hastanesi’ne gelerek Koç Ailesi’ne başsağlığı dileyen İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar, "Türkiye gerçek anlamda büyük değerde bir devi kaybetti" derken, işadamı Erdoğan Demirören ise "16 yaşından beri tanıdığım bir komşumu kaybettim. Çok hüzünlüyüm" dedi.

Amerikan Hastanesi'ne gelerek Koç Ailesi'ne başsağlığı dileyen İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar, "Türkiye gerçek anlamda büyük değerde bir devi kaybetti" derken, işadamı Erdoğan Demirören ise "16 yaşından beri tanıdığım bir komşumu kaybettim. Çok hüzünlüyüm" dedi.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi üzerine acı haberi alan ünlü isimler hastaneye akın etti. İş, spor ve siyaset camiasından birçok isim Amerikan Hastanesi'ne gelerek Mustafa Koç'un ailesine taziye ziyaretinde bulundu. İçişleri Eski Bakanı Mehmet Ağar, işadamı Erdoğan Demirören, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar hastaneye gelerek Koç ailesine taziye dileklerini iletti.

"TÜRKİYE BUNUN ACISINI HİSSEDECEKTİR"

Hastane çıkışında basın mensuplarına açıklama yapan İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar, "Türkiye gerçek anlamda büyük değerde bir devi kaybetti. Bu kadar büyük servete, güce ve imkana sahip olup da, bir insan bu kadar mı güzel olur, bu kadar mı asil olur, bu kadar mı bir dost olur. Çok büyük bir değerdi, Türkiye bunun acısını hissedecektir. Ülkeye görünür ya da görünmeyen çok faydaları vardı. İnsanlara büyük faydaları vardı. Önemli bir dostu ve insandı. Başımızın sıkıştığı her anda arkanızda bulacağınız ama kendisini hiç hissettirmeyen bir önemli güçtü. Türkiye'ye önemli hizmetleri oldu. Çok genç yaşta, çok zamansız bir kayıp oldu. Gerçekten çok büyük üzüldüm" dedi.

"16 YAŞINDAN BERİ TANIDIĞIM BİR KOMŞUMU KAYBETTİM"

Oldukça üzgün olduğu görünen işadamı Erdoğan Demirören, "16 yaşından beri tanıdığım bir komşumu kaybettim. Çok hüzünlüyüm, Türkiye çok büyük bir işadamını kaybetti. Hepimizin başı sağolsun. Allah ailesine, dostlarına sabır versin. Bu genç yaşta ölüm hiçbir aileye vermesin inşallah" diye konuştu.

"BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞMUŞ BİR KURUMUN BAŞINDAYDI"

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ise "7'den 70'e Türkiye'ye çok önemli hizmetler yapan Türkiye'nin en önemli kurumu. Üstelik bunu yaparken de naif, son derece nazik ve saygılı bir işadamlığı ve yöneticilik örneği sergileyen önemli bir kişiyi kaybettik. Başarıdan başarıya koşmuş ve Türkiye'nin ekonomisine de önemli hizmetler etmiş bir kurumun başındaydı. Allah rahmet eylesin" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erdoğan Demirören Mehmet Ağar Beşiktaş Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title