Haberler

Mehdi Eker : "1 Kasım İstikrar Arayışıdır"

İSTANBUL (İHA) – Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti İstanbul 3. bölge milletvekili adayı Mehdi Eker, Esenyurt Karadenizliler Hamsi ve Balık Festivali’ne katıldı.

İSTANBUL (İHA) – Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti İstanbul 3. bölge milletvekili adayı Mehdi Eker, Esenyurt Karadenizliler Hamsi ve Balık Festivali'ne katıldı. Eker, "1 Kasım istikrar arayışıdır" dedi.

Esenyurt Belediyesi ve Karadeniz derneklerinin organize ettiği Esenyurt Karadenizliler Hamsi ve Balık Festivali'ne katılan Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Mehdi Eker, vatandaşlara balık dağıttı. Burada bir konuşma yapan Eker, hamsinin Karadeniz ve Türkiye'nin en önemli gıda maddelerinden biri olduğunu söyleyerek, "İstanbul bizim ortak şehrimiz. 1 Kasım'da seçime gidiyoruz. Bu aslında istikrar arayışıdır. Çünkü Türkiye 7 Haziran'da istikrarı kaybetti. 1 Kasım'da İnşallah tekrar istikrarı yakalamanın, tekrar istikrar içinde büyümenin seçimi olacak. Bu duygu bizim ihtiyacımız olan bir duygu. Çünkü ekonomimizin büyümesi, gençlerimiz için daha özgür bir Türkiye'yi hazırlamak, birlikte müreffeh ve daha zengin bir Türkiye'yi yaratmak, 1 Kasım seçimlerinde oluşacak istikrarlı bir hükümetin çabasıyla mümkün olacak. Türkiye'nin buna ihtiyacı var. Siyasi meseleleri çözmek, farklı görüşlerde olsak bile bu farklı görüşleri Türkiye sevdası potasında eritmek ve bu bütün zenginlikleri Türkiye'nin gelişmesi kalkınması ve büyümesi için kullanmak bizim hedefimiz. Amacımız daha özgür bir Türkiye hazırlamak. Siyasi ve ekonomik sorunları çözmek istikrara bağlı. İstikrarı yakalarsak Türkiye daha güzel bir geleceği daha kolay inşa eder. 1 Kasım'da ya istikrar gelecek ya da koalisyonlar türbülansına girilecek" şeklinde konuştu.

Eker, daha sonra vatandaşlara hamsi ve balık dağıttı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Mehdi Eker Ak Parti İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title