Haberler

Genç Kızı "İçinde Cin Var" Diye Taciz Eden Medyum Tutuklandı

Güncelleme:

İzmir'de rüyasında karabasan gördüğünü söyleyen B.S.'yi, "İçinde cin var" diyerek kandırıp, cinsel istismarda bulunan sözde medyum Ş.A., ilk duruşmada tutuklandı.

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, rüyasında karabasan gördüğünü söyleyen 28 yaşındaki B.S.'yi, "İçinde cin var" diyerek kandırıp, cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla hakkında 19 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan medyum 50 yaşındaki Ş.A., ilk duruşmada tutuklandı.

MUSKA YAZDI, PARA ALDI

Rüyasında karabasan gören B.S., 1 Eylül 2013 tarihinde, bir tanıdığının aracılığıyla, resmi medyumluk yapan Ş.A.'nın evine gitti. İddiaya göre Ş.A., genç kadına, "Üç harfliler (cinler) içine girmiş, musallat olmuş, bunu çıkartmam lazım" diyerek, Arapça muska yazdı, bunu bir hafta boynuna takmasını, bir hafta sonra takrar gelmesini söyledi ve 20 lira para aldı.

DEHŞETE DÜŞÜREN SÖZLER

B.S. bir hafta sonra gittiğinde soyunmasını isteyip, yanına uzanan Ş.A.'nın cinsel tacizde bulunduğunu belirterek, geçen yıl polise başvurdu. İfadesinde, ilkinden bir hafta sonra Ş.A.'nın evine gittiğini söyleyen B.S., "Bir şeyler okudu. Battaniyenin altına girmemi, üzerimdeki elbiseleri çıkartmamı söyledi. Kendisi de gelip, yedi gün boyunca çırılçıplak yanıma uzandı. Eliyle bacaklarımı okşadı. Ardından da cinsel organıma parmağını soktu. Kendi kendine bir şeyler söyleyerek dualar etti. Ardından beni duşa soktu, 10 dakika içeride çırılçıplak beklememi söyledi. Daha sonra da muska yazdı. Bu olay benim psikolojimi buzdu. Korktuğum için de bu durumu kimseye anlatmadım. Kendisi bana telefonunudan, 'Allah'tan korkan biriyim, sana yardım etmek istedim, iyi değilsin, sonra yanına geleceğim' diye mesaj attı. Ben de bana bir şey yapmasından korkarak karokola gidip şikayetçi oldum" diyerek başından geçenleri anlattı.

19 YIL HAPSİ İSTENDİ

Olayı soruşturan Cumhuriyet savcısı, sanık Ş.A. hakkında, '677 Sayılı Kanuna aykırılık (nüshacılık-muskacılık), dini inanç ve duyguların istismarı suretiyle dolandırıcılık ve vücuda cisim sokulması suretiyle cinsel saldırı' suçlarından 19 yıla kadar hapis cezası istemiyle ağır ceza mahkemesinde dava açtı. İzmir 11'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmada, tutuksuz yargılanan Ş.A. ilk kez hakim önüne çıktı. Duruşmaya Ş.A.'nın avukatı ve B.S. de katıldı.

"RESMİ MEDYUMUM, VERGİ LEVHAM VAR"

Üzerine atılı suçlamaları kabul etmeyen Ş.A., soruşturma aşamasında verdiği ifadesinde, resmi olarak medyumluk yaptığını, vergi levhasının bulunduğunu, evine bunun için gelenlerin olduğunu, Arapça muskaları yazıp verdiğini, kimseden zorla para almadığını, kendi gönüllerinden ne geçerse verdiklerini, müştekinin ise evine gelmediğini, kendisine karşı cinsel saldırıda da bulunmadığını öne sürdü. Ş.A. hakim önündeki ifadesinde ise "Ben kimseye muska yazmadım. Mağdure bana geldiğinde, babasıyla cinsel ilişkiye girdiğini söyledi" dedi. Sanığın bu sözleri karşısında B.S. ağlayarak tepki verdi. Tanıklar da genç kızın başından geçen kötü olayı kendilerine anlattığını belirtti.

TUTUKLANDI

Mahkeme Başkanı Hakim Erhan Atlı, dosyada bulunan Arapça yazıların İzmir'deki Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanlığı'na gönderilerek, mahiyetinin belirlenmesi için bir akademisyen raporunun düzenlenmesine, mağdure ve tanık anlatımları dikkate alındığında, kuvvetli suç süphesi, sanığa istinat edilen suçun vasıf ve mahiyeti, mevcut delil durumuna göre tutuklanmasına karar verdi.

Hakim Atlı, mağdure için Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Psikiyatri ve Adli Tıp Kürsüsü'nden verilecek raporunun beklenmesine, vergi dairesine yazı yazılıp, sanığın kaydının olup olmadığının sorulmasına da karar verip duruşmayı erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

bayraklı izmir Önemsiz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (76)

CİN KIZI:

Biz cinler sizi her yerde izliyoruz. Korkunuzdan besleniyor sizi teşvik ediyoruz. Bazen içinizden normalde yapmayacağınız şeyleri yapma arzusu duyarsınız, bu durumda Allah''a sığınırsınız ama faydası olmaz. Çünkü biz çok güçlü ve bilgili bilinçleriz. Sen doğduğundan beri seni izliyorum ve çok iyi tanıyorum. Oldukça samimi olduğun arkadaşlarının suretinde seninle vakit geçiriyorum ama senin aklına ayaklarıma bakmak hiç gelmiyor. . . Oysa düzgün taklit edemiyoruz, ters oluyorlar. Felak ve Nas surelerini okuduğunuzda kahkahalara boğuluyoruz. Çok komiksiniz.

6
123
yanıtYanıtla
kypchak:

lan ne cini insanlar cin olmuş :))

35
1
yanıtYanıtla
RüzgarmobilWeb@haberler.com:

Sahte hoca bozma lari bunlar hapiste onunda icine 3 harfli girsin inşallah

30
3
yanıtYanıtla
dr baharmobilWeb@haberler.com:

Aptalligina yan.bos zamanların da kitap okusaydin bacim bu kadar cahillige pesss

31
2
yanıtYanıtla
coco Mobil-ANDROID:

kendi ayaklarinla adamın evine gidiyorsun adam soyun diyo soyunuyosun allah akıl vermiş fikir vermiş akıl sağlığından şüpheli bir raporunda yoksa sorun ne kimse zorla bişey yaptirmamis ki aklı kıt karı milleti

25
7
yanıtYanıtla
Ogz Mobil-IOS:

Akp zihniyeti

8
21
yanıtYanıtla
korkusuz korkak:

kizin icinde cin oldugunu bilemem ama adamin icinde pustluk varmis

28
0
yanıtYanıtla
HAYDAR DÜMEN:

BURDA SORULMASI GEREKEN ŞU: HER SOYUN DİYENİ DİNLEYİP SOYUNUR MUSUN SEN?!!!

28
0
yanıtYanıtla
plyc:

başı boş eşeğe heybe atan çok olurmuş O

24
2
yanıtYanıtla
anti-isidmobilWeb@haberler.com:

Allah akil fikir versin.bu cehaletle bi adim yol bile ilerleyemeyiz.biraz daha kalsa cin yerine baska bisey cikacakti

24
1
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title