Haberler

Medipol Başakşehir, Kardemir Karabükspor ile 3-3 Berabere Kaldı

Güncelleme:

Süper Lig'de liderlik yarışı veren Medipol Başakşehir sahasında Kardemir Karabükspor ile 3-3 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Abdullah Avcı'nın takımı Medipol Başakşehir ile Zoran Barisic'in ekibi Karabükspor kozlarını paylaştı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşma 3-3'lük skorla sona erdi. Beşiktaş ile şampiyonluk yarışındaki Başakşehir, evinde önemli 2 puan bıraktı.

İLK DEVREDE KARŞILIKLI GOLLER

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Başakşehir, 16. dakikada Doka'nın golüyle öne geçti. Karabükspor'un golcüsü Yevhen Seleznyov, 28'de penaltıdan bu gole yanıt verdi ve ilk devre 1-1 sona erdi.

KARABÜKSPOR ÖNE GEÇTİ AMA...

İkinci devrenin hemen başında Karabükspor'un yeni transferlerinden Andriy Bliznichenko, ilk golün sahibi Seleznyov'un asistinde ağları sarstı.

İki dakika sonra sahne alan Başakşehir'in yıldızı Edin Visca, 50'de Karabükspor'un üstünlük sevincini kesti. Maça 11'de başlayan Başakşehir'in Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor, 59'da takımına yeniden tabela üstünlüğünü getirdi. Karabükspor'da 77. dakikada kazanılan serbest vuruşta kaleci Volkan'ın kurtardığı topu tamamlayan Paul Papp skoru 3-3 yaptı.

TARTIŞILAN POZİSYON! PENALTI İTİRAZLARI

Liderlik isteyen Başakşehir son bölümde baskısını arttırırken tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Son dakikalarda sağ kanattan yapılan ortada ceza alanına giren Seleznyov'un eline çarptığı belirtilen topta hakem Özgür Yankaya devam kararı verdi. Başakşehirli futbolcuların yoğun itirazlarına rağmen oyun sürdü. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç 3-3 bitti.

Alınan bu sonucun ardından Başakşehir puanını 53'e yükseltti ve 3 maçlık galibiyet serisin son buldu. Karabükspor da 34 puana çıktı. Ligin bir sonraki haftasında Başakşehir deplasmanda Akhisar ile oynayacak. Karabükspor ise sahasında Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Başakşehir Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title