Haberler

Medipol Başakşehir, Emre Belözoğlu ile 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, Fenerbahçe'yle yolları ayrılan Emre Belözoğlu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda gerçekleştirilen imza törenine Emre Belözoğlu'nun yanı sıra Medipol Başakşehir Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Gümüşdağ katıldı. Gümüşdağ yaptığı açıklamada, " Fenerbahçe'de sözleşmesi tamamlanan Emre Belözoğlu ile temaslarda bulunduk, kendisi de kabul etti. Takım olarak en büyük eksiğimiz Avrupa tecrübemiz ama bu eksiğimizi Emre Belözoğlu ile tamamlayacağız. Emre, Türk futbolunun gelmiş geçmiş en önemli oyuncusudur. Kendisine 'Başakşehir ailesine hoş geldin' diyorum. Emre Belözoğlu, sözleşmeyi imzaladığı andan itibaren Başakşehir'in oyuncusudur, her takıma karşı oynayacaktır" ifadesini kullandı.

Medipol Başakşehir ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Emre Belözoğlu, ligi 4'üncü sırada bitiren genç bir takımın bir parçası olmaya geldiğini vurgulayarak, "Herkesin örnek gösterebileceği sistem takımına geldim. Çok güzel bir ortamın içine giriyorum. Bu takım neler yapabileceğini gösterdi şimdi bunun üzerine neleri koyabiliriz onun derdinde olacağız. Futbol hayatımın finalini bu takımın başarılı günleriyle taçlandırmak istiyorum" dedi.

Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalması halinde çok iyi işler başaracağını belirten Belözoğlu, 2 yıllık sözleşmenin ardından eğitimini tamamlamayı düşündüğünü söyledi.

Fenerbahçe'den ayrılmanın çok zor olduğunu da dile getiren tecrübeli futbolcu, " Fenerbahçe'de terimin son damlasına kadar mücadele ettim. Ayrılırken, insanların ne kadar üzüldüğüne şahit oldum. Onların ayrılmama vermiş oldukları tepki benim için yeterliydi. Fenerbahçe kulübünün içinde çok fazla hatalar yapmış olsam da doğrularımın çok daha önde olduğunu düşünüyorum. Yönetim kurulunun kararının ardından böylesine güzide bir kulüpten gelen teklifi kabul ettim. Fenerbahçe'den ayrılmak ne kadar zorsa Başakşehir'e imza atmak o kadar kolay oldu" şeklinde konuştu.

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'den idari görev teklifi geldiğini ancak futbol oynamak istediğini kendilerine ilettiğini açıklayarak, "Fenerbahçe kendimi ait

hissettiğim bir kulüptür. Tabii ki futboldan sonra yeniden böyle bir teklif gelirse seve seve kendimi ait hissettiğim kulübün içinde yer almak isterim" dedi.

Arda Turan'ın Barcelona'ya transferini de değerlendiren Belözoğlu, "Arda, Türkiye'nin son yıllardaki en büyük yıldızı. Onu, böylesine büyük bir kulübün tercih etmesi, her Türk vatandaşı gibi beni de çok gururlandırdı. Türkiye'deki gençlere örnek olduğunu düşünüyorum. Atletico Madrid'teki başarılarını orada da devam ettirecektir" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emre Belözoğlu Fenerbahçe Başakşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title