Haberler

Medine Camii Tamamlanmak İçin Yardım Bekliyor

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Yeşilkent Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin yapımını üstlendiği Yeşilkent Medine Camii’nde inşaat çalışmaları devam ederken, ibadethanenin tamamlanabilmesi için bir yardım kampanyası başlatıldığı belirtildi.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Yeşilkent Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin yapımını üstlendiği Yeşilkent Medine Camii'nde inşaat çalışmaları devam ederken, ibadethanenin tamamlanabilmesi için bir yardım kampanyası başlatıldığı belirtildi.

Dernek yetkililerince yapılan açıklamada, "İnşaat çalışmalarımız olağanca hızı ile devam ediyor. Ramazan ayı gelmeden hazır edilen caminin alt katının boyası ve badanası yapıldı. Pencereleri ve perdeleri takılan bodrum katının zemini halılar ile donatıldı. Hafriyat çalışmaları Bozüyük Belediyesi tarafından yapılan cami alt katının bir bölümü perdeler ile bölünerek bayanların kullanabileceği şekilde düzenlendi. Ramazan ayında caminin bodrum katı ibadete açılarak 5 vakit namazı ve teravih namazları cemaatle kılınmıştır. Ramazan ayında camide sabah namazı öncesi ve ikindi namazı öncesi bayanlara ve erkeklere mukabele okunmaktadır. Medine Caminin daha iyi şartlar altında hizmet verebilmesi ve inşaatının tamamlanabilmesi için Bozüyük Yeşilkent Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak bir yardım kampanyası başlattık. Bilecik ve Bozüyük'ten değerli halkımızın kampanya desteklerini bekliyoruz. Cami derneğimize yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız Bozüyük Ziraat Bankası 0122/64817585-5002 nolu hesabına bağışta bulunabilirler" denildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title