Haberler

Medicana Sivasspor'u 9 Kırmızı Kart Yaktı

Spor Toto Süper Lig’e 11 yıl sonra veda eden Medicana Sivasspor’da futbolcular 9 kez kırmızı kart görerek takımın düşmesinde önemli rol oynadı.

Spor Toto Süper Lig'e 11 yıl sonra veda eden Medicana Sivasspor'da futbolcular 9 kez kırmızı kart görerek takımın düşmesinde önemli rol oynadı. Bu kırmızı kartların hepsinin ev sahibi olduğu maçlarla çıkması dikkat çekti.

2004-2005 sezonunda şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Medicana Sivasspor bu sezon aldığı 6 galibiyet 13 beraberlik 15 mağlubiyetle ligi 31 puanla tamamlayarak Eskişehirspor ve Mersin İdmanyurdu ile beraber küme düşen takımlardan biri oldu. Sezon boyunca inişli, çıkışlı bir grafik çizen kırmızı-beyazlı ekibin küme düşmesine en önemli etkenlerden biri sahasında oynadığı 17 maçın 9'unda kırmızı kart görmesi oldu.

9 KIRMIZI KART 14 PUAN KAYBETTİRDİ

Kırmızı kart gördüğü maçlarda 14 puan kaybeden Medicana Sivasspor, bu maçlardan 3'ünde sahadan galibiyetle ayrıldı. 4 kez berabere kalan ayrılan Yiğidolar, 2 kez ise mağlup oldu. Kırmızı-beyazlı ekipte futbolcular öne geçilen bazı maçlarda kırmızı kart görerek takımın puan kaybetmesine neden oldu. Sivasspor'da Ganalı stoper John Boye iki kez kırmızı kart görerek takımını sahada yalnız bıraktı. Kırmızı-beyazlı ekipte İbrahim Öztürk, Beykan Şimşek, Cicinho, Yiğit İncedemir, Barrales, Gökhan Süzen ve Çağatay Çeken kırmızı kart gören diğer oyuncular oldu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Eskişehirspor Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title