Haberler

Sergen Yalçın Fena Patladı: Saygısızca Buluyorum

Güncelleme:

Sivasspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, Rıdvan Dilmen'in "Duyduğuma göre Bilic gidiyor, yerine Sergen geliyor" sözlerine sert tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, isminin başka takımlarla anılmasına ilişkin, "Biz, Sivasspor'un bir yerlere gelmesi ve başarılı olması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bütün konsantrasyonumuzu Sivasspor'a veriyoruz" dedi.

"BU KONUŞMALARI SAYGISIZCA BULUYORUM"

Yalçın, bir basın mensubunun " Sivasspor'daki çıkışınızdan sonra isminiz gündemde, konuşuluyor. Yorumcular sizi başka takımlara öneriyor, bununla ilgili neler söylemek istersiniz" sözleri üzerine şunları söyledi: "O konuşmaların çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Bir tarafta şampiyonluk mücadelesi veren bir takım ( Beşiktaş ), bir tarafta ise kümede düşme çabasından kurtulmaya çalışan bir Sivasspor var. O konuşmaları sağlıklı bulmuyorum, biraz saygısızca buluyorum. Herkese karşı saygısızlık olarak görüyorum çünkü asla böyle bir şey olamaz. Biz, Sivasspor'un bir yerlere gelmesi ve başarılı olması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bütün konsantrasyonumuzu Sivasspor'a veriyoruz, o yüzden ben böyle şeyleri herkese karşı yapılan saygısızlık olarak yorumluyorum."

RIDVAN DİLMEN NE DEMİŞTİ?

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Bursaspor'u 3-2 mağlup ettiği maçın ardından yaptığı açıklamada; "Bilic iyi bir teknik direktör, duyduğuma göre İngiltere'ye gidiyor. Bilic'in yerine en büyük aday ise olağanüstü 2 sezon geçiren Sergen Yalçın" demişti.

"AŞAĞIDAN KURTULMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Galatasaray, Gençlerbirliği, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor ile zorlu maçlar oynayacaklarını belirten Yalçın, "Takım olarak yukarı doğru çıkışımız var. İyi oynuyoruz, iyi mücadele ediyoruz. Nerede olduğumuzun farkındayız ve ayaklarımız yere basıyor. En önemli tarafı bu bence. Bir an önce aşağılardan kurtulmak istiyoruz, bütün çabamız bununla ilgili. Sivasspor'un olması gereken yere bir an evvel gelmesi lazım. Oyuncularla beraber onun mücadelesini veriyoruz. İşler iyi gidiyor, beklediğimiz ve puan cetvelinde hedeflediğimiz yerdeyiz. İnşallah bundan sonra da çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.

SERGEN KURADAN MEMNUN

Yalçın, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Kayserispor ile eşleştiklerini anımsatarak, "Kupada iyi bir kura çektik. İyi derken, Kayseri bize yakın en azından deplasman sorunumuz olmayacak" dedi. Kayseri ekibinin güçlü ve iyi bir takım olduğunu belirten Yalçın, "Lige göre üst düzey kadrosu olan bir takım, kolay bir maç olmayacak tabii. Çeyrek final, yarı final ve final, bunlar hiçbir zaman kolay olmaz. O yüzden zor bir çeyrek final mücadelesi bizi bekliyor. İyi hazırlanıp, yarı finale geçmek için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Sergen Yalçın Rıdvan Dilmen Sivasspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait?
500

Yorumlar (15)

Soner Mobil-IOS:

Helal olsunsana sergen yalçın.

17
0
yanıtYanıtla
Burak ergenMobil-IOS:

Bunu ilk söyleyen Sinan engin alooooo bilmeden sallıyonuz

13
3
yanıtYanıtla
M. Yaman Mobil-IOS:

Kim ne derse desin. Beşiktaş'ın başına Sergen yakışır. Ben gs taraftarıyım. Ama şu an Sergen BJK ye gelsin, keyifle her maçını seyreder ve hatta bugünlerde hiç bir maçından hoşlanmadığım gs yi bırakır, Beşiktaş'ı tutarım....

5
8
yanıtYanıtla
hakan yilmazm@m.m:

Sergen nasil bjj efsanesi bjk siirtjet pa İstanbulspor Trabzonspor Fenerbahçe Galatasaray her yerde oynadi

yanıt0
yanıt0
Erol:

böyle ridvan gibileri televizyona cikip bilir bilmez konusmaya devam ederse türk futboluda malesef bir milim ilerliyemez susturun sunu ya

6
4
yanıtYanıtla
cimbom lu Mobil-ANDROID:

yemiyor da ondan askerliğini yapmıyor

6
4
yanıtYanıtla
KısamobilWeb@haberler.com:

Fenerbahçe maçından sonra yaptığın yanlı yorumuda biliyoruz rıdvan efendi..

4
1
yanıtYanıtla
SSV Ostheim:

Ridvan in ne kötülügünü gördünüz bu güne kadar he sirf Fenerli diye , siz önce baska yorumculari elestirin neymis ortaligi karistiriyormus da , bla bla bla

2
2
yanıtYanıtla
KEMAL:

Ben sporcunun zeki, çevik, ahlaklısını severim. (Mustafa KEMAL ATATÜRK) Türk Futbolunda zeka, çeviklik timsali olanlar maalesef hiçbir zaman ahlak timsali olamadı. . . İçine düştüğümüz durumdan çıkmada ilk önce mevcut ekranlarda konuşanların susmaları gerekmiyor mu?

1
0
yanıtYanıtla
Akifhan:

Rıdvandan ziyade Sergen''in uzun zamandan aklı başında konuşmaları ve davranışlarını takdir ediyorum. Olumlu değişimi ve tarafsız yorum kişiliği spor camiasında son zamanlarda göremediğimiz bir spor adamı hali olması dileğiyle devamını bekliyoruz.

1
0
yanıtYanıtla
hakan yilmazm@m.m:

Sergen nasil bjj efsanesi bjk siirtjet pa İstanbulspor Trabzonspor Fenerbahçe Galatasaray her yerde oynadi

0
0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title