Haberler

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Buruk Pazar Günü İlk 3 Puan Gelecek

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Buruk Pazar günü ilk 3 puan gelecek Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında Gaziantepspor'u ağırlayacak olan Medicana Sivasspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla bu karşılaşmanın hazırlıklarına sürdürdü.

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Buruk Pazar günü ilk 3 puan gelecek

Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında Gaziantepspor'u ağırlayacak olan Medicana Sivasspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla bu karşılaşmanın hazırlıklarına sürdürdü.

Teknik direktör Okan Buruk nezaretinde kulüp tesislerinde gerçekleşen antrenman düz koşu ile başladı. Kırmızı-beyazlılar daha sonra top kapma çalışması yaparak pas ve şut çalıştı. Bu çalışmalar sırasında teknik direktör Buruk da oyuncular arasında yer aldı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana, sakatlığı nedeniyle ameliyat olan Jeronimo Barrales ile salonda çalışan İbrahim Öztürk katılmadı.

Futbolcuların ve teknik ekibin antrenmanda oldukça neşeli olduğu görüldü.

PAZAR GÜNÜ İLK 3 PUAN GELECEK

Bu arada antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan teknik direktör Okan Buruk, çalışma tempolarının çok iyi olduğunu ve oyuncuların istekli olduğunu belirterek bu durumun kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Hafta sonu oynayacakları Gaziantepspor maçının kendilerini için çok önemli olduğunu vurgulayan Buruk, İstediğimiz şeyleri bu hafta içinde çalışarak, hem taktik, hem teknik hem de görsel olarak oyuncuları bu anlamda destekleyip hafta sonuna hazırlanacağız. Tabi burada takımını isteği, bizlerin hırsı, seyircimizin bizle beraber olması çok önemli. Güzel bir birliktelikle birlikte Allah'ın izniyle Pazar günü ilk 3 puan gelecektir dedi.

GOL BÖLGELERİNDEKİ SIKINTILARA ÇALIŞACAĞIZ

Medicana Sivasspor'un ligin başından beri kazanamadığını, bu durumunda oyuncuları olumsuz yönde etkilediğini belirterek futbolcuların kafasındaki soru işaretlerinin yok edilmesi gerektiğini ifade eden Buruk, Bu da nasıl yok edilebilir. Kazanacağınız bir maçla yok edilebilir. İnşallah bu maçta Gaziantepspor maçı olacaktır. Buna çok inanıyoruz. Bu inancı oyuncularımıza aşılamamamız gerekiyor. Onun dışında Bursa maçından önce 1 gün gibi çok kısa bir taktiksel çalışma imkanımız oldu, buna olumlu cevap verdiler. Çabuk alan bir ekip, istediklerimizi çabuk uygulayan bir ekip. Bunu da bu haftaki bir haftalık süreç içerisinde tekrar geliştirip, eksiklerimizi kapatıp biraz daha gol bölgesinde yaşadığımız sıkıntılara çalışıp bu maça hazırlanacağız dedi. Teknik direktör Buruk, hafif sakatlığı bulunan Yekta Kurtuluş'un takıma katılmasından ise mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantepspor Okan Buruk Sivasspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title