Haberler

Medicana Sivasspor - Osmanlıspor Maçının Ardından

Medicana Sivasspor - Osmanlıspor maçının ardından Medicana Sivasspor Başkanı Otyakmaz Bugün taraftarımıza galibiyet yaşattırmak istemiştim ama maalesef olmadı Sergen Yalçın basın toplantısına katılmadı Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, son dakikada alınan 1 puanın sevindirici olduğunu belirterek, Milli maç arasından sonra ligi yeniden iyi bir başlangıç yapacağız dedi.

Medicana Sivasspor - Osmanlıspor maçının ardından

Medicana Sivasspor Başkanı Otyakmaz Bugün taraftarımıza galibiyet yaşattırmak istemiştim ama maalesef olmadı

Sergen Yalçın basın toplantısına katılmadı

Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, son dakikada alınan 1 puanın sevindirici olduğunu belirterek, Milli maç arasından sonra ligi yeniden iyi bir başlangıç yapacağız dedi.

1-1 sona eren karşılaşma bitiminde açıklamalarda bulunan Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Bugün taraftarımıza galibiyet yaşattırmak istemiştim ama maalesef olmadı. Hatta az kalsın maç gidiyordu. Gerçekten karşımızda iyi hazırlanmış bir ekip vardı. Koşan mücadele eden, bizi oynatmamaya çalışan. Kendisi de oynamaya çalışan bir ekip vardı. Son dakika golüyle 1 puanı almış olduğumuz bizim için sevindirici. Sivasspor bu değil. Her ne kadar rakip bizi oynatmamış olsa da bu olayı aşabilecek kalitede bir takım. Ama henüz tam ideal kadromuzun oturmadığını düşünüyorum. Milli maç arasının bize iyi geleceğini ve devre arası bu önümüzdeki hafta Priştine ile yapacağımız Cumhuriyet kupası karşılaşmasında iyi bir hazırlık karşılaşması olacak ve lige ikinci defa iyi bir şekilde başlamayı planlıyoruz dedi.

Sivasspor'da göreve kısa süre önce getirilen Teknik Sorumlusu Mustafa Altındağ basın toplantısına katılırken, Sergen Yalçın ise yer almadı. Altındağ galibiyet istediklerini ama başaramadıklarını belirterek, Bugünkü maçta galibiyet bekliyorduk. 3 puan almak istiyorduk. Olmadı. Rakibimiz bizden daha çok mücadele etti. İstekliydi. Biz de istekliydik ama çok pas hataları yaptık. İstediğimiz oyunu oynayıp tempoyu yakalayamadık. Yeni gelen oyuncularımız var. Daha henüz uyum içerisinde olamadık. O arkadaşlarımız da katıldığında daha iyi olacak. Sivasspor'un kapasitesi belli. İyi oyunculardan kurulu. Bu havayı yakalamamız gerekiyor. Bunun için iyi çalışıp, eksiklerimizi giderip, daha iyi olacağımıza inanıyorum. Çünkü oyuncu kapasitemiz buna elverişli. Bizim bir galibiyete ihtiyacımız var. Oyuncularımızın da kendine güveni artacak. Bu havayı yakalamak için önümüzdeki milli maç boşluğu iyi değerlendirirsek, Sivasspor daha iyi olacaktır dedi.

Osmanlıspor'da ise Mustafa Reşit Akçay'ın tribüne gönderilmesi nedeniyle yardımcı antrenör Hüseyin Cimşir basın toplantısına katıldı.

Bugün galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirten Hüseyin Cimşir, İyi bir mücadele ortaya koyduk. Takım olarak Galatasaray maçından sonra bu maç bizim için zor maçtı. Oynayan herkesi, sonradan oyuna girenleri tebrik ediyorum. Kazanmamız gerken bir maçtı ama berabere kaldık. Deplasmanda alınan bir puan bizim için sevindirici. Takım olma yolunda ilerliyoruz dedi. Son dakikada yaşananlarla ilgili olarak ise, Bu tür şeyler futbolun içerisinde var diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Altındağ Mecnun Otyakmaz Sergen Yalçın Sivasspor Politika Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title