Haberler

Medicana Sivasspor-Okan Buruk: "Beşiktaş'ın Hakeme İhtiyacı Yok"

Medicana Sivasspor teknik sorumlusu Okan Buruk, 2-0 mağlup oldukları Beşiktaş maçındaki verilen penaltı konusunda, "Zaten çok iyi oynuyorlardı.

Medicana Sivasspor teknik sorumlusu Okan Buruk, 2-0 mağlup oldukları Beşiktaş maçındaki verilen penaltı konusunda, "Zaten çok iyi oynuyorlardı. Yine bizi yenebilirlerdi. Beşiktaş'ın hiçbir şekilde hakemlerin yardımına ihtiyacı yok" dedi.

Antrenmandan önce açıklamalarda bulunan Okan Buruk, Beşiktaş maçının ilk 10 dakikasında 3 pozisyon verdiklerini, daha sonra 45'inci dakikaya kadar zaman zaman oyunun hakimiyetini ele geçirdiklerini belirtirken şöyle konuştu

"Penlaltıya kadar da çok fazla pozisyon vermemiştik. Ortak kanısı, pozisyonun penaltı olmadığı. Böyle penaltılar her maçta verilirse senede bin tane penaltı olur. Belki her maç 3-4 tane penaltı olur. Yani böyle bir penaltı gerçekten çok komik oldu."

Penaltının maçın gidişatına gölge düşürdüğünü ifade eden Okan Buruk, açıklamasına şöyle devam etti:

"Tabi burada hiçbir şekilde Beşiktaş takımının galibiyetini leke sürmemek lazım. Beşiktaş takımı zaten çok iyi bir takım. Zaten çok iyi oynuyorlardı. Devreye 0-0 girseler, 2'nci yarı üzerimizde baskı kurup yine bize gol atabilirlerdi. Yine bizi yenebilirlerdi. Beşiktaş takımının hiçbir şekilde hakemlerini yardımına ihtiyacı yok."

Okan Buruk, hakemlerin maçlara dokunduğunu, maçların gidişatını etkilediğini ifade ederken de şunları söyledi:

"Biz iyi niyetlerine çok inanıyoruz. Ben Hüseyin hocayı da iyi tanırım. Çok düzgün, iyi bir insandır. Sahadaki hakemlikle ilgili sıkıntılarını ayrı bir yere koyuyorum ama gerçekten kötü niyetli olmadığını yüzde yüz biliyorum. Diğer hakemlerin de kötü niyetli olmadığını biliyorum. Şartlar mı buraya getiriyor, bu insanlar böyle davranmak zorunda mı kalıyor bunları tabi ki irdelemek gerekiyor."

"ÖĞÜT VERECEK HALİM YOK"

Okan Buruk, maçtan yaşanan gergin dakikalarla ilgili yöneltilen soru üzerine, 4'üncü hakeme gösterdikleri tepkiye Beşiktaş kulübesinin de dahil olduğunu belirtirken şöyle dedi:

"Onların konuşmasına hiç gerek yoktu. Bizim kulübemizin onlara karşı yaptığı bir şey yoktu. Gereksiz bir şekilde oyunun içine girdiler. Daha sonraki şeyler tabi ki çirkin. Saha kenarında bizim de yaptığımız yanlışlar var. Bunları da söylemek lazım. Penaltıdan sonra, gösterilmeyen kartlardan sonra, kenardaki hakemlere İngilizce edilen küfürden sonra tepki vermemeleri tabi ki bizim orada dengemizi bozdu. Ama bizim de daha sakin olmamız gerekiyor. Aynı şekilde Şenol hocanın da. Tabi o benim büyüğüm. Ona da benim öğüt verecek halim yok ama onun da daha sakin olması gerekiyor."

BURUK'TAN BEŞİKTAŞ'A ÖVGÜLER

Konuşmasının sonunda Beşiktaş takımından övgüyle bahseden Okan Buruk, bu konuda şunları söyledi:

"Beşiktaş çok iyi bir takım gerçekten. İyi oyuncuları var. Çok kaliteli bir kadrosu var. Hepsi ayrı ayrı bir yıldız. Şu anda ligin en iyi futbol oynayan takımı Beşiktaş. Çok hareketliler, çok çabuk kaleye gidebiliyorlar, çok yaratıcılar. Yani zaten bu anlamda Beşiktaş takımı gözümüze çok sempatik geliyor. Çünkü biz futbolun iyi oynanmasını istiyoruz. Beşiktaş bunu yapıyor. Bundan sonraki maçlarında Beşiktaş takımına başarılar diliyorum. Hiçbir şekilde yanlış anlaşılmasını istemiyoruz. Bizim buradaki tepkimiz ne Beşiktaş takımına karşı, ne kulübe, ne de başka başka bir şeye karşı. Biz kendi hakkımızı arıyoruz."

Okan Buruk, son olarak iyi yolda olduklarını, çok çalıştıklarını, bu hafta galip gelerek üst sıralara çıkmak istediklerini söyledi.

BURHAN'IN İDDİASI: "BEŞİKTAŞLI BİR OYUNCU PENALTI VERİLECEĞİNİ SÖYLEDİ"

Orta saha oyuncusu Burhan Eşer ise hakemlerin maçın önüne geçmesine üzüldüklerini belirtti, "Dikkatli olsalar, gördüklerini çalsalar bizim için yeterli olur" dedi. Burhan Eşer, kendisine Beşiktaşlı bir oyuncunun penaltı verileceğini önceden söylediğini iddia etti, "Querasma'nın pozisyonu ceza sahasının dışındaydı. Ama ondan sonra büyük bir tepki geldi. Hakem de baskı altında kaldı ve olmayan penaltıyı çaldı" diye konuştu. Beşiktaşlı oyuncunun adını açıklamak istemeyen Burhan, ismin önemli olmadığını öne sürdü. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burhan Eşer Okan Buruk Sivasspor Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title