Haberler

Medicana Sivasspor - Mersin İdmanyurdu Maçının Ardından

Medicana Sivasspor - Mersin İdmanyurdu maçının ardından

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Yalçın Hala inanamıyoruz bu maçın nasıl böyle olduğuna

Mersin İdmanyurdu Teknik direktör Çalımbay Maçın başından sonuna kadar çok iyi oynadık

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın son dakikalarda akıllı olsalar maçı galibiyetle kapatabileceklerini belirterek, Hala inanamıyoruz bu maçın nasıl böyle olduğuna dedi. Mersin İdmanyurdu Teknik Direktör Rıza Çalımbay ise Maçın başından sonuna kadar çok iyi oynadık dedi.

Son dakikalarda gelen gollerle Mersin İdmanyurdu'na 2-1 yenilen Medicana Sivasspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, maçın zor olacağını bildiklerini belirterek, Bunu maçtan önce oyuncularımıza da söyledim. İlk 20 dakikalık bölümde oyuna kötü başladık ancak sonra dengeyi kurduk. Oyunun ikinci yarısı ise tamamen bizim kontrolümüzde geçti. Net pozisyonlarımız vardı. 1-0'dan sonra da net pozisyonlar var. Futbolun içinde bunlar var. Maalesef başımıza gelecek varmış. Hala inanamıyoruz maçın nasıl böyle olduğuna. Ama bu skorla yaşayamayız. Önümüzdeki maçlara hazırlanmamız gerekiyor. Sonlarda oyuncularımız daha akıllı ve zeki olsaydı, son 3 dakikalık bölümde oyunu istediğimiz gibi bitirebilirdik. Bunu beceremedik. Bundan sonraki maçlarda telafi edeceğiz dedi.

Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Rıza Çalımbay ise, maçın başından sonuna kadar çok iyi oynadıklarını belirterek, Sadece ikinci yarı bir ara bocaladık. Mükemmel oynadık ve deplasmanda nasıl oynanması gerektiğini bilerek oynadık. Zor bir deplasman olacağını biliyorduk. İkinci yarı başında Sivasspor oyuncu değişikliğiyle birlikte etkili oldu, penaltıdan golü yedik ama oyundan kopmadık. Yaptığımız değişiklerle oyuna giren arkadaşlarımız etkili oldu. İyi bir galibiyet aldık. Sivas adına üzüldüm. Aynı şey bizim başımıza da geldi. Geçen hafta son dakikada gol yedik maç bitti. Ama Sivasspor'un sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Kupayı da alabilecek güçlü bir takım. Geçen hafta son saniyede berabere kalmıştık. Bizim bütün hedefimiz bu seneyi çok iyi bir yerde bitirmek. Aldığımız sorumlulukları layıkıyla yapıp işimize bakmamız gerekiyor. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Sivasspor'a da başarılar diliyorum dedi. Sivasspor'u tanıdığını belirten Çalımbay, Cicinho çok iyi bir profesyonel ve mükemmel bir sağ bek. Çok iyi ortalar yapıyor. Güven bugün oyunda pek gözükmedi gibi ama bence görevini iyi yaptı Cicinyo'yu kapatarak. Ayrıca Aatıf için de önlem aldık diye konuştu.

'NEDEN SİVAS'TA, NEDEN DEPLASMANDA'

Bu sabah otelde kulübe yönelik olarak eski futbolcu Ahmet Şahin'in alacağına karşılık başlatılan icra işlemine ise çok üzüldüklerini belirten Çalımbay, Bizim dışımızda gelişen, ama üzücü bir olay. İcra gelebilir ama Mersin varken niye Sivas'ı seçmişler onu anlamadım. Niye deplasmanı seçtiler, onu anlamadım. Bunu ne amaçla yaptıklarını anlamadım. O işlerden pek anlamayız ama üzücü bir olay. Sivas olmasa belki sonraki deplasman olacaktı demek ki. Her kulübün böyle sorunları olabilir. Öyle büyük bir konu değildi ama üzüldük. Burada ne alacaksın, bir şey yok ki. Bir futbol takımının başına gelmesi kötü bir şey. Böyle şeylere dikkat etmek gerekiyor, nasıl hareket edeceklerini bilmeleri gerekiyor. Yapılmaması gereken bir şeydi ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Sergen Yalçın Rıza Çalımbay Sivasspor Politika Güncel Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title