Haberler

Medicana Sivasspor - Kayserispor Maçının Ardından

Medicana Sivasspor - Kayserispor maçının ardından

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldikleri için mutlu olduklarını belirterek, Galatasaray gibi ciddi bir rakiple oynayacaklarını ve bu turu da geçmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 4-2 kazanarak tur atladıkladı maç sonrası yaptığı açıklamada, sonuçtan mutlu olduklarını belirterek, Öncelikle tur atladığımız için çok mutluyuz. Tabi hem lig hem kupa gerçekten kolay değil. Ayrıca çok sıkıntılı bir dönemde göreve başladık. İkisini beraber götürmeye çalıştık. Gerçekten oyuncularımız çok ciddi bir çaba sarf ediyorlar. Kolay değil hem kupayı, hem ligi kaldırmak. Açık söylemek gerekirse o kadar geniş bir kadroya sahip değiliz. Çünkü Eneramo'yu kaybettik, İbrahim Toraman'ı kaybettik. da Costa'da günlerdir aramızda değil, 2-3 oyuncumuzda aramızda olmayınca iki tarafa birden aynı değeri veremiyoruz. Bugün için çok iyi oynadığımızı söyleyemem. Ben daha kolay bir tur bekliyordum açıkcası. Oyunu kopartabileceğimiz dakikalar da oldu. 2-0'ı da yakalayabilirdik, çok erken bitirebilirdik ama bugün itibariyle maalesef bunu gerçekleştiremedik. Tur atlamak her zaman güzeldir. Ziraat kupası önemli bir kupa. Burada yarı final oynamak gerçekten gurur verici. Galatasaray ile oynayacağız. Ciddi bir rakiple oynayacağız. Tabi yarı finale geldikten sonra zayıf bir rakiple oynamak söz konusu olamaz. Mutlaka ciddi bir rakip olacak karşımızda. Ama turu geçmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız dedi.

Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Şeçme ise futbolcularına teşekkür ederek, Oyuncularımız iyi bir mücadele örneği gösterdiler. Bir süper lig takımına karşı nasıl oynanması gerektiğini sahada gösterdiler. Onlara teşekkür ediyorum. Ziraat Türkiye kupasına bu sene de renk kattığımızı düşünüyorum. Müsabakaya gelince, bizim de onların da üstün olduğu dakikalar vardı. Müsabaka 1-1 bitti. Penaltı atışları da tabiki biraz şansa bağlı. Ama şans bizden yana değildi, Sivasspor'un yanındaydı. Onları tebrik ediyorum. Bundan sonraki müsabakalarında başarılar diliyorum diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Kupası Galatasaray Kayserispor Sivasspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title