Haberler

Medicana Sivasspor-Beşiktaş Notları

Spor Toto Süper Lig'de oynanan Medicana Sivasspor-Beşiktaş Karşılaşmasının başlama saatinde hava sıcaklığı 14 derece olarak ölçüldü.

Spor Toto Süper Lig'de oynanan Medicana Sivasspor- Beşiktaş Karşılaşmasının başlama saatinde hava sıcaklığı 14 derece olarak ölçüldü.

Beşiktaş taraftarları için havuz tarafı kale arkası tribününde 800 kişilik yer ayrıldı. Siyah beyazlılar, kendilerine ayrılan kısmı doldurarak şampiyonluk mücadelesi veren takımlarına destek verdi.

Medicana Sivasspor'u ise yaklaşık 10 bin dolayında taraftarı destekledi.

Isınmak için sahaya çıkan Beşiktaşlı futbolculara çevre illerden gelen Beşiktaş taraftarları tezahüratlarla moral verdi. Taraftarlar, futbolcuları tek tek tribüne davet ederek alkışladı.

KERİM FREİ 11'DE GÖKHAN YEDEK

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, kalede sol bekte tercihini İsmail Köybaşı'dan yana kullandı. Cezalı Quaresma'nın yokluğunda forma giymesi beklenen Gökhan Töre yedekler arasında yer alırken, Kerim Frei 11'de yer buldu.

ZİYA'NIN YERİNE EMRE

Mediana Sivasspor'da ise sakatlığı nedeni ile son ana kadar beklenen Ziya Erdal, durumu oynamaya elverişli olmayınca kadroya alınmadı. Ziya'nın yerine sol bekte Emre Öztürk görev aldı. Uzun bir sakatlık döneminin ardından ilk kez geçen hafta Gazantep deplasmanında kısa süre görev yapan Kone, Yiğit'in yokluğunda orta sahada görevlendirildi. Mesut Bakkal'ın ileri uçtaki tercihi ise Hasan Kabze olurken, Beykan'ın yerine ise Mehdi 11'de yer aldı.

FİKRET ORMAN ŞEHİT CENAZESİNE KATILDI

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve beraberindeki bazı yöneticiler, dün Mardin'in Savur ilçesinde teröristlerin düzenlediği bombalı saldırıda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Erdal Çetin'in cenaze törenine katıldı. Başkan Orman, şehidin babası Hasan Çetin'e taziyelerini iletti. Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yöneticiler de Orman'a eşlik etti.

Karşılaşmayı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, şeref tribününden birlikte izledi.

Sivas Valisi Alim Barut, Ak Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ve Belediye Başkanı Sami Aydın da tribünde yer aldı.

Medicana Sivasspor sahaya, 'Türk polis teşkilatının 171'inci yılı kutlu olsun" yazılı pankart ile çıktı.

Maç öncesi Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yanına giderek, başarı diledi.

- Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fikret Orman Sivasspor Beşiktaş Spor Haberler

title