Haberler

Medical Park Uşak Yedinci Yaşını Kutladı

Medical Park Uşak Hastanesi açılışın 7.yılını doktorlarından, idari ve sağlık çalışanlarına kadar tüm personeliyle kutladı.

Medical Park Uşak Hastanesi açılışın 7.yılını doktorlarından, idari ve sağlık çalışanlarına kadar tüm personeliyle kutladı.

Uşak kalite marka olma yolunda ilerlerken sağlık sektörünün en büyük kuruluşlarından olan Medical Park'ın şehirde olması çok önemli bir rol oynuyor. Medical Park Uşak Hastanesi Genel Müdürü Dr. Ali Kemal Gürbüz;"Alanında uzman deneyimli kadromuz ve gelişmiş tıp teknolojisi ile7 gün 24 saat grubun "Herkes İçin Sağlık" sloganını gururla söylemeye devam ederek Uşak ili başta olmak üzere çevre illere de kaliteli ve ulaşılabilir sağlık hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Hastalarımızın ve yakınlarının yüzündeki gülümsemeyi sürekli kılmak için çalışıyoruz. Doktor sayımızı 45'e ulaşırken amacımız; mesleğinde en iyi olmak için gereken eğitim, deneyim ve özelliklere sahip, kendini sağlık hizmetine adamış, özverili bir ekip oluşturarak hizmet vermek. Medical Park Uşak Hastanesi, insan sağlığı için çalıştığının bilinci, tercih edilmenin verdiği sorumluluk ve geçmişten aldığı güçle, kaliteli sağlık hizmetinin çıtasını yükseltmekte, her geçen gün bir adım öteye taşımaktadır. Bu başarılara ulaşmamızda hastanemizi tercih ederek katkılarını esirgemeyen halkımıza teşekkür ederiz." - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Kemal Gürbüz Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title