Haberler

Medical Park'tan Tokatspor'a Destek

Tokatspor’un sponsorlarından Medical Park Tokat Hastanesi, bu kez maddi destek ile yardımlarını taçlandırdı.

Tokatspor'un sponsorlarından Medical Park Tokat Hastanesi, bu kez maddi destek ile yardımlarını taçlandırdı.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Tokatspor, maddi anlamda zor günler geçiyor. Kulüp Başkanı Emin Yılar'ın istifası sonrasında Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut'un istifası ile sarsılan Tokatspor'a zor gününde anlamlı destek Medical Park'tan geldi. Tokatspor Kulüp Muhasibi Muhittin Sagun ve Yönetim Kurulu Üyesi Halis Akın, Medical Park Tokat Hastanesi'nin çekini Genel Müdürü Dr. Dursun Bulut'tan teslim aldı. Medical Park Özel Tokat Hastanesi Genel Müdürü Dr. Dursun Bulut, Medical Park'ın açıldığından beri Tokatspor'un yanında olduğuna dikkat çekti. Sporun ve Tokatspor'lu futbolcuların yanında olduklarını ve desteklerinin devam edeceğini ifade eden Bulut, "Bu desteklerimizi, takdim edeceğimiz çeklerle maddi olarak üzerini taçlandırmış olacağız. Biz Tokatspor'umuza başarılar diliyoruz. Yaptığımız uygulamanın örnek teşkil etmesini bekliyoruz" diye konuştu.

Tokatspor Kulübü Muhasibi Muhittin Sagun ise Medical Park Hastanesi'nin forma reklamı, stadyum içi ve dışındaki reklamları olmak üzere yıllardır destek verdiğini ifade ederek, "Bunun Tokatlılara, kentte ticaret yapan firmalara örnek olmasını diliyoruz. Umuyoruz Medical Park Hastanesi'nin yapmış olduğu bu yardımlar ve bağışlar diğer firmalara örnek olur. Biz herkesin kulübüyüz. Tokatspor, Tokat'ta yaşayan herkesin takımı. Bu konuda Medical Park'ın desteklerini inkar edemeyiz" şeklinde konuştu.

Sagun, Tokatspor'un acil olarak 1 milyon TL'ye ihtiyacı olduğunu ifade ederek, "Tokatspor'un şuan itibaren 3 milyon TL'ye yakın ihtiyacı var. Acil olarak verilecek 1 milyon TL'lik maddi katkı Tokatspor'u düzlüğe çıkaracaktır. İddia gelirlerimizle beraber önümüzdeki süreci atlatabiliriz" dedi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Medical Park Mehmet Bulut Dursun Bulut Tokat Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

sade taraftar abdullah:

saf ve temiz duygulari istismar edenlerin kurbani olan memleketimin tek dunyaya acilan tanitim aktivitedisi Tokat spor umzun dustugu budurum dusuren mahluklar utanmiyormu ? ALLAH razi olsun iyi duygular tasiyan degerli hemserilerim kendi bagrindan cikan biz gurbetteki Tokat lilari ziyadesiyle memnun etmistir ALLAH yardimlarini esirgemeyenlerin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title