Haberler

Medical Park'tan Kanser Hastalarına Moral

Gaziantep Medical Park Hastanesi Onkoloji Merkezi, 1-7 Nisan Kanser Haftası etkinlikleri çerçevesinde kanser hastalarına yönelik piknik organizasyonu düzenledi.

Kanser hastalarının moral ve motivasyonlarının artmasına yönelik sosyal sorumluluk projesi kapsamında hafta sonu Gözükızıl Restaurant'ta yapılan piknik organizasyonuna Onkoloji Merkezinde tedavi gören hastalar, hasta yakınları, onkoloji merkezi çalışanları ve hastane yönetimi katılım gösterdi.

Gaziantep Medical Park Hastanesi'nde görev yapan Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Yıldırım ve Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Dr. Ali İhsan Şeran, hastaları tıbbi açıdan tedavi etmenin yanı sıra hastaların moral ve motivasyonunu artırmaya yönelik etkinlikler düzenleyerek psikolojik destek verdiklerini açıkladı.

Organizasyonlara katılan hasta ve hasta yakınları, yapılan etkinlikten dolayı çok memnun olduklarını belirterek teşekkür ettiler. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Medical Park Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title