Haberler

Medical Park Antalyaspor - Torku Konyaspor Maçının Ardından

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Torku Konyaspor'la 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, takımın ligde kalacağını belirterek, sezon sonu çifte bayram yaşayacaklarını söyledi.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Torku Konyaspor'la 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, takımın ligde kalacağını belirterek, sezon sonu çifte bayram yaşayacaklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, "Maça iyi başlayamadık. İyi de hazırlanamadık. 4 karşılaşmada 12 günlük süre içinde sakatlanan oyuncularımız oldu. Taraftarlar daha çok isimlere takılır. Kadroda kimin ne yaptığı, geçmişte ne kadar oynadığına fazla takılmaz. Bu, futbolcu için önemli nedenlerden birisidir. Sezon sonuna doğru fiziksel ve mental yorgunluk arttı. Bahane üretmeye hakkımız yok. Bu noktada çok istekli hırslı ve arzulu oynamalıyız. İlk 30 dakikada sakatlıklardan dolayı 2 oyuncu değiştirmek zorunda kaldık. Maç öncesi düşündüğümüz ve istediğimiz düzeyde oynayamadık. Rakibin kontra atak oynayacağını biliyorduk. Oyunu iki yönlü oynamamız gerekiyordu. Biz oyunu iki yönlü başarılı oynadık. Ofansif anlamda verilmeyen bir penaltımız ve ardından kırmızı kart vardı. O kart verilse oyunun yönü değişirdi. Gelecek adına bugünkü mücadele olumlu ve umut vericidir. Oyuncularımı iyi niyetlerinden dolayı kutluyorum. Kalan 6 maç çok önemli karşılaşmalar. Sahada ve kulübedeki oyuncularım arasında bir bütünlük var. Çok sayıda olmasa da maçın son dakikasına kadar taraftar destekledi. Antalyaspor sezon sonunda ligde kalacak. Bundan endişe ve şüphemiz yok. Ne gerekiyorsa yapacağız. Belki çifte bayram yapacağız. Bu maçı unutup önümüzdeki maçlara konsantre olacağız" dedi.

MENTÖR HOCA DESTEĞİ

Takımın iki hafta içinde iyi toparlandığını kaydeden Çapa, "Ligde hem fiziksel hem mental olarak hazır olacaksınız. Fiziksel anlamda hazır olmadığımız için mental anlamda da hazır olamıyoruz. O nedenle takıma bir kaç gün önce mentör Turgay Biçer psikolojik destek veriyor. Bize faydalı olacağına inanıyoruz" diye konuştu.

SERKAN BALCI: "PSİKOLJİK SAVAŞ İÇİNDEYİZ"

Kırmızı-beyazlı futbolcu Serkan Balcı, maça iyi başlamadıklarını ifade ederek, "Erken gol yedik. Ardından oyuna ortak olduk ve golü bulduk. Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Herkes iyi mücadele etti. Artık bizim için son 6 hafta. Haftaya oynayacağımız Fenerbahçe'nin çok iyi durumda olması bizim için avantaj. İyi takım olduğumuzu Fenerbahçe maçında göstereceğiz. Bu maçı kazanacağız. Psikolojik bir savaş içindeyiz. Pozisyona giriyoruz ama atamıyoruz. Bunlara kafa olarak hazırlanmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

EMRE GÜNGÖR: "ALNIMIZIN AKI İLE ÇIKACAĞIZ"

Medical Park Antalyasporlu futbolcu Emre Güngör de, galip gelmeyi çok istediklerini belirterek, "İstemediğimiz bir gol yedik. Yediğimiz golden sonra golü de bulduk. Bazen olmayınca olmuyor. Çok iyi bir takımız. Antalyaspor'u bu sıkıntılı durumdan çıkarmak istiyoruz. 6 maçtan alnımızın akı ile çıkıp, iyi takımımızı iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" diye konuştu.

TORKU KONYASPOR CEPHESİ

Rakiplerine kaybetmeyerek aradaki puan farkını koruduklarını hatırlatan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Oyunun ilk devresi iyi oynadık. Biraz baskının ardından gol yedik. İkinci yarı oyunu dengeledik. Son 25 dakikada kontrolü elimize aldık. Bugün takımımdan memnunum. Ligde her maç önemli, kazanılan her puanın önemi var" dedi.

ALİ ÇAMDALI: "HAK ETTİĞİMİZ BİR PUAN ALDIK"

Torku Konyasporlu futbolcu Ali Çamdalı ise ligde her maçın önemli olduğunu ifade ederek, "Zor deplasmanda hak ettiğimiz bir puan aldık. Rakiplerimizle aramızdaki puan farkını koruduk. Kalan maçları kazanarak, ligi garantilemek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

HASAN KABZE: "PUAN FARKINI KORUDUK"

Torku Konyasporlu bir diğer futbolcu Hasan Kabze de, zor deplasman maçına çıktıklarını dile getirerek, "Golü de bulduk. Skor iyi gidiyordu. Öne geçtikten sonra iyi oynamamıza rağmen gol yedik. Maç berabere bitti. Rakiple aramızdaki 5 puanı koruduk. 1 puan çok önemliydi" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor Torku Konyaspor Serkan Balcı Fuat Çapa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title