Haberler

Medıcal Park Antalya Hastanesi Kadrosu Büyüyor

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi, hekim kadrosuna Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Dr. Esin Şanlı Sayın’ı kattı.

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi, hekim kadrosuna Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Dr. Esin Şanlı Sayın'ı kattı.

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi, Uzman Dr. Esin Şanlı Sayın'ı kadrosuna dahil etti. 1995 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitiren Uzm. Dr. Sayın, 2000 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde iç hastalıkları ihtisasını tamamladı. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi İmmünoloji Bölümü'nde 3 yıl üst ihtisas programı tamamlanmadan yandal değişikliği yapan Uzman Dr. Sayın, 2004-2007 yılları arasında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bölümünde üst ihtisasını tamamladı. 2007-2011 yılları arasında Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Endokrinoloji Kliniği'nde uzman doktor olarak çalışan Dr. Sayın, 2011-2015 yılları arasında ise Alanya Başkent Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bölümü'nde uzman doktor olarak görev yaptı. 2007 yılında Amerika Birleşik Devletleri, Cleveland Kliniği Endokrinoloji Bölümü'nde araştırma görevlisi olarak da çalışan Uzman Dr. Sayın, diyabet hastalıkları, tiroid hastalıkları, hipofiz bezi hastalıkları, böbrek üstü bezi hastalıkları, obezite, hirsutizm, osteoporoz, endokrin sistem kanserleri, lipid metabolizma bozuklukları ve diğer tüm hormonal bozukluklar gibi konusunda tecrübesini Medical Park Antalya Hastane Kompleksi'ne taşıyacak. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dokuz Eylül Üniversitesi Hacettepe Üniversitesi Medical Park Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title