Haberler

Medical Park Antalya'da Görev Değişikliği

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi’nde 2009 yılından bu yana genel müdürlük görevinin yürüten Tarkan Ayçetin’in yerine Oya Ayçetin atandı.

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi'nde 2009 yılından bu yana genel müdürlük görevinin yürüten Tarkan Ayçetin'in yerine Oya Ayçetin atandı.

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi'nde 2009 yılından bu yana genel müdürlük görevinin yürüten Tarkan Ayçetin, Medical Park Sağlık Grubu Yönetimi'ne, Grup Koordinatörü olarak atandı. Medical Park Antalya Hastanesi'nde Tarkan Ayçetin'den boşalan genel müdürlük koltuğuna da Oya Ayçetin atandı.

Görev yaptığı süre boyunca hastane kompleksini büyütmek ve özellikli hizmetlerin kapasitesi arttırmak amacıyla çalışmalarını yürüttüklerini belirten Tarkan Ayçetin, "Bu süreçte de kayda değer ilerlemelerimiz var ve umuyoruz ki, hasta bakım kalitesiyle bir Türkiye markası olan Medical Park, toplumda ayrıca bir marka oluşturacak. Benden sonra bayrağı devralan ekip arkadaşlarımın da bu kaliteyi en iyi şekilde sürdüreceğine eminim" diye konuştu.

ÜST YÖNETİM KADEMESİNDE HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİM

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi'nde görev yapan ekibiyle verdiği büyük mücadele sonrasında hastane olarak bugünlere geldiklerini belirten Tarkan Ayçetin, "Bu yolcukta yanımda olan tüm ekip arkadaşlarıma, emekleri için çok teşekkür ediyorum. Kurduğumuz düzen bir saat gibi işlemeye devam edecektir. Yeni organizasyon yapımızda ben, merkezi yapı içinde üst yönetim kademesinde gruba hizmet etmeye devam edeceğim" dedi.

BÜYÜK İŞLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Genel Müdürlük koltuğunu devralan Oya Ayçetin ise şunları söyledi:

"Sadece Antalya'nın değil, Türkiye'nin en önemli hastanelerinden biri olan Medical Park Antalya Hastane Kompleksi, profesyonel ekibi ve yönetimiyle tüm branşlarda verdiği üstün tıbbi hizmet ve bakım anlayışını devam ettirip, büyük işlere imzasını atmaya devam edecektir." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Medical Park Antalya Türkiye Tarkan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title