Haberler

    Media Markt Yeni Mağazasını Viaport'ta Açtı

    Media Markt, Türkiye'de büyümeye devam ediyor.

    Media Markt, Türkiye'de büyümeye devam ediyor. Perakende devi, Eylül ayı için planlanan mağaza yatırımları kapsamında 4'üncü ve Türkiye'deki 45. Mağaza yatırımını 29 Eylül'de İstanbul, ViaPort Outlet'teamiral mağaza olarak hayata geçirdi.

    Mağazanın kurdele kesim törenine, Media Markt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım'ın yanı sıra, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar ve İstanbul Ticaret Odası Meclis Başkanı Şekib Avdagiçde katıldı. Media Markt'ın ViaPort Outlet'teki mağazası, Akıllı Hizmet Noktası ile müşterilerine ayrıcalıklı bir hizmet sunacak. Akıllı Hizmet Noktasına giden müşteriler, kurulumdan güncellemeye, veri yedeklemekten e-posta aktivasyonuna kadar birçok hizmeti Media Markt'ın uzman danışmanlarından alabilecekler.

    Media Markt'ın ViaPort Outlet'teki mağazası Huawei'nin Türkiye'deki ilk "Mağaza içinde Mağaza" uygulamasına da ev sahipliği yapıyor. Huawei, mağaza içi özel deneyim alanında en yeni ürün ve teknolojilerini Media Markt'ın ziyaretçileriyle buluşturacak.

    Ziyaretçiler, son dönemlerin gözde teknolojisi Drone'u ve Sanal Gerçeklik uygulamasını mağazadaki özel alanlarda deneyimleme fırsatı bulurken; mağaza ziyaretçilerine özel oluşturulan Lounge bölümünde de hem dinlenebilecek hem de kiosklar aracılığıyla online alışveriş yapabilecekler.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Media Markt Türkiye Pendik Eylül Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title