Haberler

Medeniyet ve Şehir Bilinci" Sempozyumu

İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (ÖNDER) ile Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi işbirliğiyle "Medeniyet ve Şehir Bilinci" sempozyumu düzenlenecek.

İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (ÖNDER) ile Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi işbirliğiyle "Medeniyet ve Şehir Bilinci" sempozyumu düzenlenecek.

ÖNDER'den yapılan açıklamaya göre, 8 Kasım Pazar günü Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde tanıtımı yapılacak sempozyumda, Türkiye genelinde eğitim gören imam hatip ve üniversitelerden öğrenciler, konunun uzmanları ve akademisyenlerle bir araya gelecek. İlk dersi 21 Kasım'da başlayacak sempozyumda, mimarlar, kent bilimcileri, göçmen ve mülteci hakları savunucuları sunum yapacak.

Bu çerçevede 6 hafta sürecek "şehir dersleri" eğitimleri kapsamında, katılımcılara "Şehir Tarihi", "Kent Ütopyaları", "Şehir, Din, Sanat", "Şehir ve Medeniyet", "Şehir Yönetimi ve Küresel Şehirler", "Şehircilikte Yeni Yaklaşımlar", "Kent Estetiği", "Şehir Sosyolojisi", "Kentsel Mimari ve Toplum", "Şehir, Çevre ve Ekoloji" ile "Şehir ve Göçmen Algısı" konularında dersler verilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Kadir Topbaş Türkiye Esenler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title