Haberler

Medeniyet Okulu Bu Yıl da Tüm Şehri Saracak

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Medeniyet Okulu Projesi yeni eğitim yılı faaliyetleri başladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Medeniyet Okulu Projesi yeni eğitim yılı faaliyetleri başladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Konya'daki kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde gerçekleştirdiği Medeniyet Okulu Projesi, 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı programlarına başladı. Medeniyet Okulu'nun 800 bin dergi dağıtımı ve 28 bin tiyatro gösterisi tanıtımını Karatay Mevlana İmam Hatip Ortaokulu'nda yapan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, öğrencilerden, sadakatli, vefakar, cefakar, bilgili, cesaretli ve ahlaklı gençler olmalarını istedi. Medeniyet Okulu'nun Türkiye'de marka haline geldiğini dile getiren Başkan Akyürek, geçen yıl yapılan çalışmalarla Medeniyet Okulu Külliyatı oluşmaya başladığını kaydetti. Medeniyet Okulu'nun kuruluşunda, katkı yapan Necmettin Erbakan Üniversitesi'ne, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, okul müdürleri ve öğretmenlere teşekkür eden Başkan Akyürek, Medeniyet Okulu'nun yeni eğitim öğretim yılındaki faaliyetlerinin hayırlı olmasını diledi. Bu yıl üzerinde durulacak ilkeleri, inançlı, cesaretli, mücadeleci, nezaketli, bilgili, barışık, fedakar ve sadakatli olarak açıklayan Başkan Akyürek, dönem boyunca 800 bin dergi dağıtılacağını, 28 bin tiyatro gösterimi yapılacağını kaydetti.

Başkan Akyürek, "Hayatta her şey olabilirsiniz. Bir hedef koyarsanız, bir meslek, yapmak istediğiniz bir konuda karar kılarsanız, Allah'ın da yardımıyla onlara ulaşabilirsiniz. Hedeflediğiniz her amaca çalışırsanız, Allah izin verirse ulaşabilirsiniz. Fakat doktor olmaktan da, mühendis olmaktan da, öğretmen olmaktan da, belediye başkanı, milletvekili olmaktan da daha önemli olan iyi insan olmaktır. Dürüst, vatansever, imanlı nesiller olarak yetişmektir. Derslerinizle birlikte bu hedeflerinize ulaşma yolculuğunda asla inancınızı, imanınızı, ahlakınızı, dininizi, kitabınızı, Kur'anınızı unutmayın. Anne-babanızın, öğretmenlerinizin, büyüklerinizin sözünü dinleyeceksiniz. Sadakatli, vefakar, cefakar, bilgili, cesaretli, ahlaklı gençler olacaksınız. Değerler Eğitim Projemiz, Medeniyet Okulu Projemiz, sizlerin bu amacınıza, bu gelişiminize katkı yapan bir proje" dedi.

Başkan Akyürek, Konya'daki ortaöğretim okullarının 4. ve 5. sınıflarında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürütülen Medeniyet Okulu Projesi'nin ve yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mehmet Emin Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, KOSKİ Genel Müdürü İsmail Selim Uzbaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Abdülmelik Ötegen, Ercan Uslu, daire başkanları, Meclis üyeleri, ilçe milli eğitim müdürleri, okul yöneticileri ve öğretmenlerin katıldığı programın sonunda öğrencilere dergi dağıtılarak tiyatro gösterisi yapıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tahir Akyürek Karatay Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title