Haberler

Medcezir Dizisinin Beklenen Fragmanı Yayınlandı

Güncelleme:

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un başrollerini paylaştığı Medcezir'in, 5 Eylül Cuma günü Star TV'de yayınlanacak yeni bölümünün fragmanı yayınlandı.

Geçen sezon en çok izlenen diziler arasında yer alan Medcezir, geri dönüyor. Medcezir yeni bölümüyle 5 Eylül Cuma günü ekranlara geri geliyor. Medcezir 39. Bölüm fragmanında büyük değişiklikler ve heyecan dolu anlar izleyicileri bekliyor.

YAMAN ve MİRA AYRILIYOR

Medcezir severler fragmanı izleyince adeta şok oluyor. Mira ve Yaman yeni sezonda ayrılıyorlar. Hatta Mira, Yaman'a bundan sonra arkadaş kalmaları gerektiğini söylüyor.

Onların bu tavrına çok üzülen ve yazdan beridir bu büyük aşkı izlemek için sabırsızlanan izleyiciler bakalım bu ayrılığa nasıl bir tepki verecekler.

EKRANA KİLİTLEDİ

Medcezir'in yeni sezon tanıtım fragmanı sevenlerini ekrana kilitledi. 45 saniyelik yeni sezon tanıtımı herkesi heyecanlandırdı. Medcezir'in yeni bölümleri heyecanla beklenirken sosyal paylaşım ortamlarında Medcezir hayranları özlemlerini dile getirdiler. Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Şebnem Dönmez, Defne Kayalar, Murat Aygen ve Can Gürzap'ın rol aldığı ekranların fenomen dizisi "Medcezir"in çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Serenay Sarıkaya Çağatay Ulusoy Medcezir Eylül Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

MEDCEZİR:

Yaman Mirayı hak etmiyor!

9
11
yanıtYanıtla
ANKARALI:

kardesim lutfen magazin haberlerini ayri yere koyun haberleri sulandirmayin haberinizin ciddiyerini bozuyorsunuz her haberin logasini actigimizda da engles anahtari reklami biktirdi lutfen baska yeree koyun selamlar

13
1
yanıtYanıtla
MEDCEZİRR:

bu filminde tadını kaçırdılar . . keşke geçen sene final yapsaydı

4
6
yanıtYanıtla
mira yaman:

yamanla mıraa, nın arası bozulmasın yaaaaa

4
3
yanıtYanıtla
nurgül:

yaşasın

1
1
yanıtYanıtla
What?:

yemiş resmen

1
0
yanıtYanıtla
neyse:

aynen ankaralı katılıyom

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title