Haberler

Medcezir'de Aşk Yeniden!

Güncelleme:

Milyonların büyük beğeniyle takip ettiği ekranların fenomen dizisi Medcezir'de Yaman ve Mira yeniden aşka yelken açıyor.

Dizinin yeni bölümünde aralarındaki engelleri aşan Yaman ve Mira'nın aşk dolu anlarıyla izleyenler özledikleri sahnelere kavuşacak.

SOSYAL MEDYADA REKOR KIRDI!

İlk sezon finalinde Yaman ve Mira'nın ayrılması dizinin izleyenleri hüzne boğmuştu. Yaman ve Mira'nın barışmalarını yaklaşık iki gün süresince sosyal medya paylaşım sitesi Twitter'da TT (Trend Topic) yapan izleyenler sevinçlerini hayat sevince etiketiyle paylaşarak bir ilke imza attılar.

Dizinin yeni bölümünde; Yaman ve Mira'nın barışmalarını arkadaş çevreleri de büyük bir coşkuyla karşılayacak. Adeta ilk tanıştıkları güne dönen aşıkların baş başa geçireceği anlar bölüme damga vuracak. Mira'nın tedavi sürecinde onu yalnız bırakmayan Orkun ise tepkisini kendi içinde yaşamaya çalışsa da başarılı olamayacak.

Ay Yapım imzalı, senaristliğini Ece Yörenç'in, yönetmenliğini ise Ali Bilgin'in üstlendiği Medcezir, unutulmaz bölümüyle 5 Aralık Cuma günü Star TV'de ekrana gelecek...

Kaynak: Bültenler / Güncel

Medcezir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title