Haberler

Mecnun Otyakmaz'a Trabzonspor Taraftarından Cevap

Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın, "Trabzonlular Sivas’a gelmesin" açıklamasına tepki göstererek, "Trabzonspor taraftarı her yere gider. Yeter ki kanunlar çerçevesinde gitme yasağı olmasın” dedi.

Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın, "Trabzonlular Sivas'a gelmesin" açıklamasına tepki göstererek, "Trabzonspor taraftarı her yere gider. Yeter ki kanunlar çerçevesinde gitme yasağı olmasın" dedi.

Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda Medicana Sivasspor'a 3-2 yenilerek elendiği tartışmalı maçın yankıları sürüyor. Trabzonspor Taraftar Dernekleri adına açıklama yapan Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve TFF'nin Trabzonspor'a vermiş olduğu cezalara tepki gösterdi. Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın, Trabzonlular'ın Sivas'taki maça gelmemesi için TFF'ye başvuracağını açıklamasının ardından, Adem Söğüt, kanunen bir engelleme olmadığı takdirde Sivas'a gideceklerini belirterek, "Medicana Sivasspor kalecisi Ertuğrul'un başına bozuk para atılmasını kesinlikle tasvip etmiyoruz. Üzücü bir olay. Biz zaten burada bulunan dernek başkanı arkadaşlarımızla birlikte bunlara karşıyız" dedi.

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın sözlerine de değinen Söğüt şunları söyledi:

"Ama Trabzonspor taraftarının Sivas'a gidip gitmemesini söylemek Mecnun başkanın haddine değildir. Trabzonspor taraftarının gidebildiği her yere gidiyoruz. 4 büyük takım arasında taraftar yasağı olduğu için İstanbul'daki 3 büyük takımın maçlarına gidemiyoruz. Ama biz Sivas'a da gidiyoruz, Mersin'e de gidiyoruz. Trabzonspor taraftarı her yere gider. Yeter ki kanunlar çerçevesinde gitme yasağı olmasın."

Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, TFF'nin Trabzonspor'a karşı tutumundan dolayı tüm camiayı birlik olması gerektiğini belirterek, "Mevcut federasyon ve kurullarının göreve geldikleri günden bu yana Trabzonspor'a zarar vermekte olduğu aşikardır. Takımımız lehine bir iltimas değil, sadece adalet isteyen başkan ve yöneticilerimize verilen fahiş cezaların Türk futbol tarihinde ne örneği vardır ne de tutarlılığı. Tek suçu adaletsizliğe karşı isyan etmek ve hakkını aramak olan bir camiaya elindeki tüm argümanlarla saldıran, sözde Türk futbolunu yöneten kirli düzene isyan etmek dışında, Trabzonspor'a ve onu yönetenlere sahip çıkmak gereklidir. Şike sürecinde kafasını kuma gömenlerin, hakem odaları basıldığında sessiz kalanların, söz konusu Trabzonspor olduğunda cesaret timsali kesilmelerinin ardında Trabzonspor camiasının barışık olmamasının önemli etkisi vardır. Gün, kırgınlıkları rafa kaldırma, sevmeseniz dahi Trabzonspor yönetim makamına destek zamanıdır. Böylelikle Trabzonspor'a zarar vermek için fırsat kollayanlar, kendilerine çeki düzen verebileceklerdir. Aksi halde bu pervasız tavırlar uzun yıllar böyle devam edecektir. Tüm camiaya sesleniyoruz, Trabzonsporumuza düşman bu yapıya karşı birlik olmalıyız" açıklamasında bulundu.

Söğüt, Trabzonspor Kulübü ve ildeki sivil toplum kuruluşlarıyla da geniş kapsamlı bir toplantı yaptıktan sonra, protesto yürüyüşü düzenleyebileceklerini belirtti. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mecnun Otyakmaz Trabzonspor Adem Söğüt Sivasspor Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

ŞAMPİYON SİVAS:

ne abisi kardeş siz bize abilik yapamazsınız başınız beyaz rusyada ayaklarınız güney kıbrıs da siz oradaki akrabalarınıza abilik yapın

0
0
yanıtYanıtla
kral61Mobil-ANDROID:

dAvet olan heryere geliriz gardas davetsiz yere itler gider

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title