Haberler

Meclisin Gündemi Elektrik Kesintisi

Şehzadeler Belediyesi Şubat ayı Meclis Toplantısı’na Şehzadeler ilçesinde yaşanan elektrik kesintileri damga vurdu.

Şehzadeler Belediyesi Şubat ayı Meclis Toplantısı'na Şehzadeler ilçesinde yaşanan elektrik kesintileri damga vurdu. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Her şeyin elektriğe bağlı olduğu bu dönemde, vatandaşlarımızın günlerdir elektriksiz kalması kabul edilemez. Dosyamızı hazırladık. Ankara'ya giderek elektrik kesintilerine kalıcı bir çözüm bulunması için bakanımızdan destek isteyeceğiz" dedi.

Şehzadeler Belediyesi Şubat ayı Meclis Toplantısı, Kültür Merkezi Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik başkanlığında düzenlenen toplantıda 22 gündem maddesi görüşüldü. Başkan Çelik toplantı öncesi yaptığı konuşmada, Ocak ayında yapılan çalışmaları değerlendirdi. MHP Meclis Üyesi Gülsüm Nur Erdemir'in özel sebeplerden dolayı istifa ettiği, yerine Mustafa Zeybek'in geldiği belirtildi. Hafta sonu meydana gelen şiddetli fırtınada mesai mefhumu gözetmeksizin vatandaşın yanında olduklarına dikkat çeken Başkan Çelik, "Manisa'da çıkan şiddetli fırtına nedeni ile pek çok mahallemizde maddi zararlar meydana geldi. Çok şükür bir can kaybımız yok. Şehrin bir çok yerinde devrilen ağaçlar vardı. Devrilmesi muhtemel ağaçlara müdahale ettik. Yeni harmandalı mahallemizde caminin minaresi uçtu. Bu minareyi belediye olarak yapacağız. Mevlana bölgesinde ciddi bir sıkıntı vardı. Bu bölgedeki yaklaşık 40 evde yaşayan vatandaşlarımızı tahliye ettirdik. Belediye olarak fırtınanın başladığı ilk günden itibaren teyakkuzdaydık. Fen işleri, park bahçe, zabıta ve diğer birimlerimizle mesai mefhumu olmaksızın çalıştık. Tüm birimlerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

"ENERJİ BAKANINDAN RANDEVU İSTEDİK"

Şehzadeler'de yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili de açıklama yapan Başkan Çelik şöyle devam etti: "Yaşanan bu fırtına ile birlikte bazı mahallerimizde elektrik sıkıntıları baş gösterdi. Bazı mahallelerimizde uzun süreli elektrik kesintileri yaşandı. Tabii fırtına olsa da her şeyin elektriğe bağlı olduğu bu dönemde, günlerce elektrik kesintilerinin yaşanması kabul edilebilecek bir durum değil. Vatandaş GEDAŞ A.Ş'yi aradığında muhatap bulamamaktadır. Bu konu ile ilgili milletvekillerimizin aracılığı ile Enerji Bakanımız Taner Yıldız'dan randevu istedik. Dosyamızı hazırladık. Büyük ihtimalle çarşamba günü Ankara'ya giderek, elektrik kesintilerine kalıcı bir çözüm bulunması noktasında sayın bakanımızdan destek isteyeceğiz. Bu konunun da takipçisiyim. Belediye olarak üzerimize düşen her türlü desteği verdik, bundan sonra da vermeye hazırız. Ancak para kazanan işletmeler vatandaşa değer vermek zorundalar. Arızaları da hızlı bir şekilde gidermek mecburiyetindeler."

Konuşmaların ardından gündem maddelerine geçildi. Komisyon tarafından hazırlanan raporlar, meclis üyelerinin oylarıyla kabul edildi. Mart ayı meclis toplantısının 2 Mart Pazartesi günü Saat 18: 00'de yapılmasına karar verildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehzadeler Belediyesi Ömer Faruk Çelik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sivas'ta deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? SON DAKİKA Sivas deprem nerede oldu? Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title