Haberler

Meclis, Vekilleri Takip Edip Haklarında Yorum Yapan 'Gizli Gözün' Peşinde

Güncelleme:

Meclis, milletvekillerinin kıyafetlerini takip ederek, 'moda' uyumuna ilişkin Twitter'da 'yasinyobaz' hesabında yorumlar yapan gizli gözün peşine düştü.

TBMM'de; dokunulmazlık oylamaları, yeni hükümetin kurulması, bakanlık kulisleri ve hükümet görüşmeleri derken yoğun bir gündemle boğuşan milletvekilleri, "moda" konusunda gizli bir gözün peşine düştü. gazete Habertürk'ten Salih Çolak'ın haberine göre vekilleri yakın markaja alan ve Twitter'dan kıyafetleri hakkında yorumlar yapan hatta uyarıda bulunan "moda casusu", komisyonlardan genel kurula vekillerin kıyafetlerindeki her türlü ayrıntıyı sosyal medyaya taşımaya başladı.

GİZLİ GÖZ: SEBLAN YASİNYOBAZ

Twitter'da 'yasinyobaz' hesabında yorumlar yapan gizli göz, parlamento içi giyim-kuşam yorumları başlığıyla vekillerin kıyafetlerine ilişkin yorumları yapan Moda casusu, siyasi tartışmalara girmiyor, parti ayrımı yapmaksızın tüm vekillere yönelik eleştirilerde bulunuyor. Dokunulmazlıkların kaldırılmasına ilişkin Anayasa değişikliği görüşmelerinde komisyonda masaların üzerinden atlandığı kavgalar sırasında bile milletvekillerinin sadece kıyafetlerine yönelik eleştirileri hesabından paylaşan moda casusu, genel kuruldan da sürekli yorumlar aktarırken, Antalya'da gerçekleştirilen CHP kampında da vekillerin kıyafetine ilişkin kritik yapmayı ihmal etmedi.

KİM BU CASUS?

Meclis'te, "moda casusu"- nun eleştirileriyle sürekli karşılaşan milletvekilleri, "Kim bu casus?" arayışına girdi. Şüphelerin, gazeteciler üzerine yoğunlaşması nedeniyle parlamento muhabirlerine, "Siz misiniz?" soruları yönelten vekiller, henüz "moda casusu"nu bulamadı. Atılan tweet'ler sonrası vekiller, kıyafetlerine dikkat etmeye ve daha da özen göstermeye başladı. Son olarak hükümet görüşmeleri sırasında Ak Parti'den Ramazan Can, CHP'den Selina Doğan, MHP'den Erkan Akçay, HDP'den Meral Danış Beştaş'ın kıyafetleri üzerine yorumlar yapan "moda casusu", daha çok renkli kıyafetleri tercih eden vekilleri eleştiriyor.

"SAÇ 5 YIL GENÇLEŞTİRMİŞ"

Hükümet görüşmelerinin gece saatlerindeki bölümü sırasında da yorumlarını sürdü- ren moda casusu, CHP Milletvekili Melike Basmacı'ya, "Bu saç toplama biçimi yaşınızdan 5 yıl eksiltmiş" dedi. CHP'li Candan Yüceer'in Tekirdağ'da yürüttüğü çalışmalar sırasındaki fotoğrafını Twitter'dan paylaşması üzerine bu fotoğrafla ilgili de yorum yapan moda casusu, "Üstünüzde en az beş nazar boncuğu taşımalısınız" dedi.

"O KRAVATI ÇÖPE ATIN"

AK Partili Ramazan Can ile ilgili yorumda da, "Ramazan Can, o kravatınızı derhal çöpe atın ya da uzun boylu birine hediye edin" dedi. CHP'li Selina Doğan'a, "Yazı getirmişsiniz. Ayrıca yine takılarınız konuşuyor. Çok rafine bir aksesuvar seçme anlayışınız var" diyen moda casusu, HDP'li Meral Danış Beştaş'a da "Bugün Genel Kurul'da maviler yakışmış, saçınızla çok uyumlu giyinmişsiniz" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ramazan Can Habertürk Twitter Moda Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

yavuz:

Devlete memur olma şartı ararken bazı kurumlar en az lisans mezunu, belli sertifikalar, kpss puanı , sözlü mülakat gibi bir çok şart isterken milletvekili şartı neden ilkokul mezunu?

1
1
yanıtYanıtla
yorumunu sil yavuzzz:

yav dur birde şimdi onu çıkarma okumuşların başına zaten çalışacak kimseyi bulamıyoruz iş begenmiyorsunuz artık sadece millletvekilliğinden başka iş kabul etmezsiniz

yanıt1
yanıt0
Recep Atli:

O da birseymi. Kanunlara göre cumhurbaskaninin üniversite diplomasi olmasi gerektigi halde lise diplomasi bile saibeli. Okudugu üniversitedende bir tane sinif arkadasi yok, ama diplomasi var???

yanıt0
yanıt0
BlackMobil-IOS:

Böyle kalin cizgiler ile cizilen sinif farklari, bu ecdadin torunlarina yakismiyor.

2
0
yanıtYanıtla
DurumMobil-IOS:

Mecliste ""vekil"" bazi denen yaratiklardan, turkiye nin yikilmasi icin elinden geleni yapan ve her sene vergi veren vatandaslarin parasiyla aylik alan HAIN lere soyluyorum herzaman gunah cikardiniz papaz pilav yemez hesabini dunya olmazsa ama ahirette faiziyle yiyeceksiniz fitil fitil..

1
0
yanıtYanıtla
39 TRAKYALI:

isim kalite yasin yobaz abe normale min care

0
0
yanıtYanıtla
burtay:

sesli güldüm ya. . mecliste anlasilan biri cok bos kalmis. . . yalniz bunu yapan büyük ihtimalle bir kadin olabilir. . :-))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title