Haberler

Meclis Üyesi Mehmet Adıgüzel Son Yolculuğuna Uğurlandı

Vefat eden Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Adıgüzel için Seyhan Belediyesi’nde tören düzenlendi.

Vefat eden Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Adıgüzel için Seyhan Belediyesi'nde tören düzenlendi.

Geçen cumartesi günü geçirdiği rahatsızlıktan sonra kaldırıldığı Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde yaşamını yitiren Seyhan Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Mehmet Adıgüzel için Seyhan Belediyesi önünde tören düzenlendi. Burada konuşan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mehmet Adıgüzel'i meclis üyesinden, partilisinden çok kardeşi gibi gördüğünü belirterek, "Mehmet kardeşimizi maalesef kaybettik. Kendisi çok güzel, çok iyi bir insandı. Her şeyden önce yüreği tertemizdi. Adana'da yaşayanlardan bir kişi bile, 'bana kötülük yaptı' diyemez. Kimseyi kırmadı ve üzmedi. Biz sadece bir meclis üyemizi kaybetmedik. Neşemizi de kaybettik. Kendisi bize bir meclis üyesinden çok bir kardeş gibiydi. Kendisi bizi bir ağabey gibi görürdü. Bizde kendisini bir kardeşimizi kaybettik. Başımız sağ olsun" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Mehmet Adıgüzel'in cenazesi Küçükoba Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine CHP Milletvekilleri Zülfikar İnönü Tümer, Aydın Uslupehlivan, CHP İl Başkanı Ayhan Barut, belediye personeli, meclis üyeleri ve Mehmet Adıgüzel'in ailesi ile sevenleri katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Adıgüzel Seyhan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title