Haberler

Meclis'te Sedat Peker Tartışması! AK Parti ve CHP'liler Karşı Karşıya Geldi

Güncelleme:

CHP İstanbul Milletvekili Selina Doğan, TBMM Genel Kurulu'nda Sedat Peker'in akademisyenlerle ilgili "Oluk oluk kanlarını akıtacağız ve akan kanınızla duş alacağız" sözleri hakkında iktidar partisinden bir kınama gelmediğini söyledi.

Doğan, "Bu sözlerin IŞİD zihniyetinden bir farkı var mıdır? IŞİD'le mücadele ettiğini iddia eden iktidarın buna karşı bir kınaması olmayacak mı?" diye sordu. Bunun üzerine söz alan AKP Grup Başkanvekili Naci Bostancı, " Ak Parti'nin yegane dayanağı milletin halkın kendisidir. Yoksa bir takım mafyatik örgütlemeler değildir. Hiç olmadı bundan sonrada olmaz" cevabını verdi.

27. BİRLEŞİM AÇILDI

TBMM'nin 27. Birleşimi yoklama ile açıldı. Birleşimi TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi yönetti. Askerlik Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Tasarının maddelerinin görüşmesine başlandı. Tasarının 8. Maddesi ile ilgili önerge veren CHP grubu adına İstanbul Milletvekili Selina Doğan söz aldı.

"SEDAT PEKER KİMDİR, HANGİ SIFATLA BU SÖZLERİ SARF EDİYOR?"

CHP İstanbul Milletvekili Selina Doğan, "Tescilli mafya lideri Sedat Peker, barışa davet eden bin 100 akademisyeni hedef göstererek bir fantezisini dile getirmiş, onların oluk oluk akacak kanlarıyla duş alacağını ifade etmiştir. Bu saate kadar partimizi sözcüsü ve HDP bu sözleri kınamasına rağmen iktidar partisinden bu açıklamalarla ilgili bir kınama gelmemiştir. Şimdi soruyorum. Sedat Peker kimdir, hangi sıfatla bu sözleri sarf ediyor. Bu sözlerin IŞİD zihniyetinden bir farkı var mıdır? IŞİD'le mücadele ettiğini iddia eden iktidarın buna karşı bir kınaması olmayacak mı?" diye konuştu.

"AK PARTİ'NİN DAYANAĞI MAFYATİK ÖRGÜTLENMELER DEĞİLDİR"

Doğan'ın sözleri üzerine söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, "Rize'de yapılan bir miting ve o mitingi gerçekleştiren kişi ile ilgili olarak AK Parti ile bir illiyet bağı ihsas etmek bunun üzerinden sanki AK Parti'ye yönelik bir siyasi değerlendirme varmış gibi konuşmak doğru bir yaklaşım değil. AK Parti iktidar olduğu süre içerisinde 14 yıllık sürede Türkiye'de irili ufaklı birçok mafya örgütüyle mücadele etmiş ve Türkiye'de bu anlamda hukuku tesis etmiş bir iktidardır, Bu kişinin Rize'de yapmış olduğu mitingle ilgili o bahsedilen sözlerle yapılan miting vesaire bunlar konusunda savcılığın bir talimatı vardır. AK Parti'nin yegane dayanağı milletin, halkın kendisidir. Yoksa bir takım mafyatik örgütlenmeler değildir. Hiç olmadı bundan sonrada olmaz" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Selina Doğan Sedat Peker AK Parti AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (124)

polat as:

Bdp nin hamiliğini yapan Chp li vatan hainleri , hamiliğini yaptığınız Bdp Terör örgütüne zaman Pkk yı kınarsa Akp o zaman belki Sedat pekeri kınar.

9
47
yanıtYanıtla
ÖZGÜR ŞAHİN:

SEDAT PEKERİN ELİNİ ÖPÜN LAN DİNGİLLER

25
30
yanıtYanıtla
burakMobil-ANDROID:

sedat reiiiiiiiis adamsın adam

20
26
yanıtYanıtla
çakır:

sadat kendine gel

yanıt5
yanıt0
Ay yıldız bekçileri:

Hainler belli oluyor yorumlardan chp hdp =pkk adam pkk yandaşlarına laf söyledi diye ayaklandınız utanmazlar vatan hainleri

13
32
yanıtYanıtla
Duman:

Sedat bey sen cürük raporu alip askerlikten kactin bu nasil vatanseverlik sahtekar. ?

36
7
yanıtYanıtla
SEDAT PEKERLER ÖLMEZ:

CHP SEN HANGİ SAFTASIN BUKADAR DA HAİN BİR PARTİ OLAMAZ BARİ HDP LİLERLE BİR PARTİ KURUN KARDEŞ PARTİ GİBİSİNİZ AYNI PKK YI TEHDİT EDİYOR SENİN KARIN AĞRIN NEDEN

12
31
yanıtYanıtla
ilbeyiMobil-ANDROID:

Reis ne dediyse doğrudur.Bu vatana hainlik yapanlar bedelini er geç öderler.Mütareke dönemi hainleri bunlar. Türk milletini hazmedemeyen güruh.

9
33
yanıtYanıtla
toprak:

tamda daraydaki şahsın dilinde konuşmuş.nerde paralı savcilar.Allah hepinizin belasini versin

35
7
yanıtYanıtla
kayı boyu:

SEDAT REİS. adamsınnnnnnnnnnnnnnnnn

20
22
yanıtYanıtla
Tüm 124 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title