Haberler

Meclis'te Partilerin Milletvekili Sayıları

Güncelleme:

Ankara İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü yolsuzluk operasyonunun siyasi sarsıntılarının Ak Parti'de neden olduğu dalgalanma sürüyor.

YAPRAK DÖKÜMÜ DEVAM EDİYOR

Hükümet ile cemaat arasındaki gerilimin de etkisiyle Ak Parti'de yaşanan isitfalara dün bir yenisi eklenmişti. AK Parti Burdur Milletvekili Hasan Hami Yıldırım, dün öğlen saatlerinde düzenlediği basın toplantısında yolsuzluk operasyonu sonrası partisinin tutumundan rahatsız olduğunu belirterek istifa ettiğini açıklamıştı. Yıldırım'ın istifasıyla Ak Parti'nin Meclis'teki sandalye sayısı 320'ye indi. Bağımsız milletvekillerinin sayısı ise 12'ye çıktı.

Son güncel listeye göre; Meclis'teki milletvekili dağılımında CHP'nin 134, MHP'nin ise 52 sandalyesi mevcut.

İşte Meclis'teki sandalye dağılımı;

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Hasan Hami Yıldırım Ak Parti Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

MEHMETmhmtlylmz@hotmail.com:

100 TANE VATAN HAİNİ DAHA ISTIFA ETSE NE OLUR BIR VATANDAŞ SORUYOR

44
40
yanıtYanıtla
KILIÇhaticenuran2013@hotmail.com:

BEN GELECEK SEÇİMDE AK PARTİNİN YİNE BİRİNCİ OLACAGINA EMİNİM BAZI VEKİLLER PARA GÖZ AMA BU GÜNLER GEÇER AK PARTİ KAZANIR,

31
43
yanıtYanıtla
sezer gezersezer2009@live.fr:

bir vatandas soruyor senen olsa olsa vatan haini olur dingil euro nun dolarin ikiye katladigi zamanlari unutman

10
14
yanıtYanıtla
yoksul ve fakirtimza-07@hotmail.com:

haram olsun aldiginiz ve hic hak etmediginiz maaslar

12
3
yanıtYanıtla
mhtri.karakus58@gmail.com:

fetulluhaıda sevmem akpyide sevmem. İstifa eden vekillerin ne olduğu ortada, yıllarca önlerine gelene onay verip maaşını yediler. 2 yıl vekillikten sonra emekli olup keyfini çıkarırlar! Onurlu bir hareket olacaksa tüm haklarından vazgeçsinler. Öte taraftan, yıllarca tayyibe firavun karun diyenler bugün akpde, kendine solcu diyen bakanlar kovulana kadar akp dedi, keza kendine milliyetçi diyen onlarca vekil açılım sürecinde bu onuru göstermedi. İstifa edenler onların yanında çok daha onurlu kalmıyor mu? İnandığı şey doğru yada yanlış farketmez, hükümet gibi bir gücün karşısında tepkisini koyacak kadar mertçe; ne yazık ki okulda, işte, sokakta milyonlarca insan rantım kesilir, hoca bana takar sınıfta kalırım, ihaleyi alamam...vs dünyalık menfaatler için bukalemun gibi renk değiştirip akıntıyla sürükleniyor. Sonuç olarak, istifalar onurlu, yetersiz, zamanlaması çok geç.

10
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title