Haberler

Meclis'te "Hırsız" Kavgası Çıktı, Tansiyon Yükseldi

Güncelleme:

Meclis Genel Kurulu'nda BDP'nin taşeron işçilere ilişkin grup önerisi üzerinde konuşan CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, kürsüye üzerinde "Gazi Meclis'te hırsızlara yer yok" yazan dövizi bıraktı. Çelebi, konuşması sırasında zaman zaman da dövizi kaldırarak gösterdi.

MECLİS TV'YE ELEŞTİRİ

Çelebi'nin konuşmasının ardından söz isteyen CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Meclis televizyonunu eleştirerek, "Sayın Süleyman Çelebi konuşmasını yaptığında şu pankartı yani "Gazi Meclis'te hırsızlara yer yok' yazısını göstermemek için ellerinden geleni yapmışlardır" diyerek tepki gösterdi.

AK Parti sıralarından gelen tepkilere de Atıcı, elindeki dövizi göstererek, "Bu ifadeye karşı mısınız?" diye sordu.

Oturumu yöneten Meclis Başkanvekili Güldal Mumcu da, "Meclis televizyonunun bir milletvekilinin konuşması sırasında konuşmasını yayınlamamasını kınıyorum. TBMM'nin televizyonunun yayın yapmamasını da kınıyorum" dedi.

AK Parti sıralarından da "Yasa dışı yayın yapanları da kınıyor musunuz" sesleri yükseldi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal da, "Meclis televizyonu hukuksuz görüntülerin yayın aracı değildir. Meclis TV herhangi bir milletvekilinin konuşmasını yayınlamamazlık etmemiştir. Korsan bir görüntüyü göstermek için özel düzenleme mi yapacaktı. Doğal çekimini yapmıştır" dedi.

Bu arada AK Parti ve CHP'li vekiller arasında karşılıklı sözlü atışma yaşandı. CHP'li vekiller, "Hırsızları bulalım" derken AK Parti sıralarından da, "kim hırsız", "korsan gösteriler" sesleri yükseldi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Meclis Genel Kurulu Aytuğ Atıcı Ak Parti Çelebi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500

Yorumlar (7)

orhunmustiatmaca06@hotmail.com:

çalacaksan büyük çalacaksın rakam büyüdükçe suç azalıyor ...yarın bu hırsızlar salınırsa hiç şaşmayın...adanada aç kalmış çocuk baklava çaldığı için 17 yıl hapis yedi ...adalet ...adalet adalet

24
8
yanıtYanıtla
GurbetciBayramozbek@hotmail.com:

GURBETCİ:KARDESLERIM BU HIRSIZLIK TEMELDEN BASLAR.HALK HIRSIZ OLURSA DEVLETTE HIRSIZ OLUR.BU NASIL TÜRKIYE YA HICMI ALLAH KORKUNUZ YOK.BEN AVRUPADA KALIYOM INANIN BURDAKI TÜRKLERDE AYNI ELIN ALMANINA BORC VERIYORSUN ADAM SÖZUNU TUTUYOR SENIN TÜRKÜN HEMSERIN ÜCKAGITCI CIKIYOR BIR DEGIL BES DEGIL KARDESLER BEN ESNAFIM. INANIN HER MILLETLE IS YAPIYOM BIZIM INSANLAR KADAR ÜCKAGITCI INSAN GÖREMIYORUM INANIN BUNA COK ÜZÜLÜYORUM.

yanıt0
yanıt0
yonetici halkın aynasıdırdemir_2@hotmail.com:

biz gercek te musluman bir halkmıyız türkiye musluman mı? bizler dürst degiliz fasık,munafık bir milletiz.ben bıktım artık bu yolsuzluktan adaletsizlikden.dangalak insanlardan.biz beğenmediğimiz avrupalı gibi olamayız.

yanıt0
yanıt0
salihmustiatmaca06@hotmail.com:

HIRSIZ ları destekleyeceklerin aklına şaşıyorum....müslümanlıkla hırsızlığı nasıl bağdaştırıyorsunuz....yazık yazık

20
11
yanıtYanıtla
SAKARYALIerguckaucuk@hotmail.com:

VATANDAŞIN OYUNA SAGINIZ YOKKİ SİZİN NEYİNİZE GÜVENELİM DE OY VERELİMYARIN SEÇİLSENİZ BİZEDE AYNISINI YAPARSINIZ YAZIKOLSUN SİZE

10
11
yanıtYanıtla
nazım bolatsercannakliyatt@hotmail.com:

deli balta bu millet hırsızında soysuzunda kim oldugunu biliyor siz boşuna yırtınmayın

15
0
yanıtYanıtla
s kseyitkalander@yahoo.com:

Ben artık akplilerin Müslüman olduklarına inanmıyorum

3
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title