Haberler

CHP'li Vekil, Meclis Kürsüsünde Çay-Süt Hesabıyla Ekonomik Dengesizliği Anlattı

Güncelleme:

CHP'li Ensar Öğüt, TBMM'de kürsüye getirdiği çay tepsisi ve süt şişesi ile çay ve süt hesabı yaparak İstanbul ile Anadolu arasındaki ekonomik dengesizliği anlattı.

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, TBMM Genel Kurul kürsüsüne getirdiği çay tepsisi ve süt şişesi ile çay ve süt hesabı yaptı. Öğüt'ün yaptığı hesap esnasında şaşırması, milletvekilleri arasında gülüşmelere neden oldu.

YANINDA BİR TEPSİ ÇAY VE SÜT ŞİŞESİ GETİRDİ

TBMM Genel Kurulunda, 2015 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile 2013 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısı görüşmelerinde partisi adına söz alan CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, yanında getirdiği tepsi içindeki çay bardakları ve süt şişesi ile birlikte kürsüye çıktı.

TBMM Başkanvekili Sadık Yakut'un uyarısına rağmen kürsüye çay tepsisi ve süt şişesi ile çıkan Ensar Öğüt, daha önceden Genel Kurul salonundan dışarıya çıkan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek için, "Sayın Maliye Bakanı keşke kaçmasaydı, gitmeseydi daha iyi olurdu" ifadesini kullanınca, Meclis Başkanvekili Sadık Yakut, "Bu cümle doğru değil, Sayın Bakan'a niye bu tabiri kullanıyorsunuz. İnsani ihtiyacı vardır, karşılamasın mı yani" diyerek tepki gösterdi.

"ÇAY 1 LİRA, SÜT 10 KURUŞ"

Yanında getirdiği sütü boş çay bardaklarına boşaltan Ensar Öğüt, "Bu bir litrelik süt, burada 10 tane bardak ve 1 tane çay var. Bu sütten 10 bardak süt çıkıyor. Bu 10 bardağa sütü verirseniz 1 bardak çay alabiliyorsunuz Anadolu'da. Çay 1 lira, Anadolu'da süt 10 kuruşa geliyor. Bu süt, bu da çay, bu 10 kuruş, bu da 1 lira" diye konuştu.

HESABI KARIŞTIRDI

Çay-süt hesabı yaparken milletvekillerinin sataşması sonucu hesabı karıştıran Öğüt, "Ankara'da, İstanbul'da bu çay AVM'lerde 3 lira. O zaman 1 litre süt verirseniz, pardon 30 süt, şey çay, 1 lira süt. Burada hesabı yaptığınız zaman 10 bardak süt verirseniz 1 bardak çay alıyorsunuz. İstanbul'da 30 bardak süt verirseniz 1 bardak çay alıyorsunuz" diye konuşması milletvekilleri arasında gülüşmelere neden oldu.

Öğüt'ün konuşmasından sonra kürsüyü temizlemek ve tepsi ile süt şişesini kaldırmak yine kavaslara düştü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ensar Öğüt İstanbul Ardahan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

yücetürk:

Bu millet artik uyanip kendine geldi, , 90 küsür senedir kendine ögretilen sahte kahramanlarin tanimaya basladi, artik osmanliya dönüs zamani gelmistir, , islama dönüs baslamistir, . CHP, nin 90 senelik alanlari ortaya ciktikca, , eriyip yok olup cehennemin dibine gidecektir, .

6
1
yanıtYanıtla
aslanMobil-ANDROID:

tamam biz koyunuzda (sizin deyiminizle) bu da aptalligin diz boyu oldugunun resmi.komik siniz lan siz chp liler.bide bu adam bunun on kere provasini yapmistir evde

2
4
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

Yazik chp ye ugrastigi seye bak

2
2
yanıtYanıtla
Dingil Koptu Usta:

Milletvekili: salla Kafayi al Parayi- Halk:Salla kafayi al Sopayi.

3
0
yanıtYanıtla
mecnun Mobil-ANDROID:

yorumlara bakınca gerçekten akp li arkadaşların akıl sagliklarinda bir sorun...milletvekilinin oraya süt şişeleri ile gelmesi ayrı adam olaya birazda mizah katmak istemiş anlayana. .ana temayi kimse görmüyor sonrada diyoruz ki bu ülkede yolsuzluk hat safhada, neden böyle,falan filan az bile yapılıyor adamların düşünme yeteneği yok ki...

2
1
yanıtYanıtla
ÇAY KARASI:

ENSAR BEY ZAHMET EDİP MECLİSE SÜT VE ÇAY GETİRMİŞ. AMA, MECLİSDEKİ OTURAKLARDA KİMSE GÖRÜNMÜYOR. MALİYE BAKANI DA ÇAY KARASINDAN İSTİFADE EDEREK VERGİ AVINA ÇIKTI GALİBA. . .

3
0
yanıtYanıtla
HakkımobilWeb@haberler.com:

Sayın CHP liler ve sayın mhpliler milyonlarca dolandırılan madurlar kann ağlıyor ve bu madurları dolandıran zalimler AKP ye sığınarak kendilerini aklatmaya çalişıyor, 12 yıldır yetim hakkı yiyen bu zalimler 10,000 lerce sahtekarlık belgeleri ve mahkeme kararları hiçe sayılmaktadır ,AKP nin bu dostlarını aklamak için çıkardığı 7sene zaman aşımı kanunun adalete ve dürüstlüğe önem veren sayın hakim tarafından geçersiz olması hukukun üstünlüğünü gösterip Türk vatandaşlarını gururlandırdı,dürüstlük ve Adalet herkese lazimdır, yolsuzluk yapanlar ve bunları delillere ramen aklayan yetkililerin Müslüman olmaları imkansız çünkü yüce dinimiz bu edepsizhırsızlığı yasaklıyor ,Dinimizi kullanarak dolandırıcı yapan sahte müslümanların kıblesi paradır,milleti kandırıp yetimhakkıyiyen ve yemesine müsade eden yetkili görevliler nasıl bir insan olduğuna baksınlar ,eninde sonunda suçlular yüce TC.adaletine diz çöktürülecektir.

1
1
yanıtYanıtla
selimMobil-ANDROID:

servis işine başlamış Ensar öğüt,oysa ki Ardahan lı lar bunu milletvekilliği yapsın diye oraya gönderdi...bunadı bu da

0
2
yanıtYanıtla
paralelius:

la bi gün dildoyla çıkcanız diye çok korkuyom !hayır çıkarttığınız herşeyi kürsüde deniyonuz. yanı sıkıntı orda , sizi düşündüğümden :))

2
0
yanıtYanıtla
ne gerek:

eyvah bunlar yakinda detarjen pahali diye kirli camasirlarinida meclise tasir

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title