Haberler

85'lik Mebrule Nine'nin İlk Doğum Günü Heyecanı

Güncelleme:

Aydın'da bir yardım derneğinin aracılığıyla, Kemer mahallesinde yaşayan 85 yaşındaki Mebrule Özal'a doğum günü düzenlendi. Ömründe ilk kez doğum günü kutlayan yaşlı kadın, "Bugün 84 yaşımı tamamlayıp 85. Yaşıma girdim. Yaşamımdaki en mutlu günlerimden birini yaşadım" dedi

Aydın Efeler İlçesi Kemer Mahallesi'nde yaşayan 85 yaşındaki Mebrule Özal ömrünün en mutlu günlerinden birini yaşadı. Yaşıtları azalınca Aydın'daki bir yardım derneği aracılığı ile mahalledeki arkadaşları ile toplanan Mebrule Nine kendisi için özel hazırlanan doğum gününde çocuklar gibi mutlu oldu.

Aydın'da yaşlı ve kimsesizlerin daha mutlu yaşamaları için faaliyet gösteren Ay-Melek Adlı bir dernek ömründe yaş günü kutlamayan Mebrule Özal için etkinlik düzenledi. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı özel araçla yaşlı kadının tanIdık ve arkadaşları önce evlerinden toplandı. Daha sonra dernek tarafından alınan pastaya dikilen mumları üfleyerek dua eden Mebrule Nine 85. yaşını hayatta kalan az sayıdaki arkadaşları ile birlikte kutladı. Kendisine özel hissettiren herkese bol bol teşekkür edip ahir ömründe kendi mutluluğu için seferber olanlara dua eden yaşlı kadın, "Bugün 84 yaşımı tamamlayıp 85. Yaşıma girdim. Hayat meşgalelerle çok hızlı geçti. Bugün en mutlu günlerimden birini yaşadım" diye konuştu.

"Tek amacımız insanların mutluluğu"

Dernek olarak hayırsever vatandaşlar, Aydın Valiliği ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nün desteği ile kimsesizlere muhtaçlara el uzatmaya çalıştıklarını belirten Başkan Yurdagül Altınbaş, "Mebrule Nine bu şekilde hiç doğum günü kutlamamış. İnsanlarımız yaşlandıkça daha da hassaslaşıyor ve haklı olarak daha çok ilgi bekliyor. Biz de insanlarımıza ihtiyaç duydukları sıcak ilgiyi göstermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda zaman zaman bu tür etkinlikler de düzenleyerek yaşlıların da gönlünü amaya çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title