Haberler

MEB Ortak Sınavında "Başkent" Başarısı

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Adana il genelinde düzenlediği deneme sınavında Başkent Üniversitesi Özel Başkent Ortaokulu en başarılı okul oldu.

Çeşitli puan türlerinde derece yapan Başkent Üniversitesi Özel Başkent Ortaokulu öğrencileri 8. sınıflarda yüzde 90,54 başarı ile il genelinde en başarı okul oldu. Ayrıca 7. sınıflarda Umut Üzer, Rohılat Türk, Taylan Cem Şahin, Serhat Ekli de 700 tam puan olarak il birincileri oldular.

Başkent Üniversitesi Özel Başkent Ortaokulu Müdürü Gülümser Gedikoğlu, sonuçlardan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, bu başarıların okulları için artık gelenek haline geldiğini belirtti. Gedikoğlu, "Bu başarılarda emeği geçen tüm öğretmenlerimi ve öğrencilerimi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Başarının bir plan dahilinde okullarında uygulanan sistemli ve disiplinli eğitimin sonucu olduğuna değinen Özel Başkent Ortaokulu Müdürü Gülümser Gedikoğlu, "Başkent Okulları bir vakıf kuruluşu olması dolayısıyla ticari kaygısı olmayan bir eğitim kurumudur. Tek odağımız; güçlü ve donanımlı eğitim kadromuzla, kaliteli ve doğru eğitim hizmeti sunmaktır" dedi.

Gedikoğlu, her eğitim öğretim yılının başında, her sınıf seviyesinde hedeflenen başarıya ulaşmak için bir yol haritası belirlediklerine sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title