Haberler

MEB İlk atama başvurusu, Öğretmen atamaları 2016

Güncelleme:

MEB İlk atama başvurusu, Öğretmen atamaları 2016. Öğretmen atama başvuruları başladı. 8 Şubat'ta son bulacak öğretmen atama başvuruları ilk başvuru ve yeniden atama başvuruları olarak 2 farklı şekilde yapılacak.

Öğretmen atama ilk başvuru, atama başvurusu ekranı için ilgili bağlantıyı haberimizde bulabilirsiniz. Öğretmen atama başvuruları başladı. 8 Şubat'ta son bulacak öğretmen atama başvuruları ilk başvuru ve yeniden atama başvuruları olarak 2 farklı şekilde yapılacak.

Öğretmen atama başvuruları başladı. Atama başvuruları hangi tarihler arasında yapılacak ? Son başvuru tarihi ne zaman ? Öğretmen atama başvuruları hangi adresten yapılacak ? 30 bin atama ile ilgili merak edilen soruların cevapları haberler.com adresinde.

Öğretmen atama başvuruları 2 Şubat Salı ve 8 Şubat Pazartesi tarihleri arasında yapılabilecek. Başvuru formuna ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli olacak. Başvurularda atama şekline göre farklı şekilde yapılacak.

İLK ATAMA BAŞVURU İÇİN

http://ilkatama. meb.gov.tr

YENİDEN ATAMA BAŞVURUSU İÇİN

http://ikgm. meb.gov.tr

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı eğitim kurumlarındaki 30 bin öğretmen kadrosuna atama için başvuru ekranı açıldı. Başvurular 8 Şubat'ta sona erecek.

Öğretmen ataması için başvurular, elektronik ortamda alınıyor. Bu kapsamda, başvuru sayfası "ilk atama", "yeniden atama ve kurumlar arası yeniden atama" ve "milli sporcuların ataması" şeklinde ayrı ayrı düzenlendi.

Adaylar durumlarına uygun atama çeşidini seçerek, "https://ilkatama. meb.gov.tr" ve "http://ikgm. meb.gov.tr" adreslerindeki "Elektronik Başvuru Formunu" dolduracak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title