Haberler

MEB'den Yurt Dışındaki Okullar Açıklaması Açıklaması

Milli Eğitim Bakanlığınca, Kazakistan'da bugüne kadar bakanlığa bağlı bir okulun açılmadığı, Libya'daki ilköğretim okullarında ise 2011 yılı şubat ayında Libya'da meydana gelen iç savaş sonrası güvenlik sorunları nedeniyle eğitime ara verildiği bildirildi.

MEB Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğince, bugün bir gazete manşetinde "MEB Okul Kapattı" başlığı ile yayımlanan habere ilişkin açıklama yapıldı.

"Milli Eğitim Bakanlığı yurt dışında kendine bağlı iki okulun kapısına kilit vurdu" ifadelerine yer verilen haberin kamuoyunda olumsuz algı oluşturmaya yönelik bir kampanyanın parçası olduğu belirtilen açıklamada, "Haberde yer alan iddialarda ifade edildiği biçimde Kazakistan'da bugüne kadar Bakanlığımıza bağlı bir okul açılmamıştır. Libya'daki ilköğretim okullarımızda ise 2011 yılı şubat ayında Libya'da meydana gelen iç savaş sonrası güvenlik sorunları nedeniyle eğitime ara verilmiştir" denildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kazakistan Libya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title