Haberler

Mbia'nın Vize İtirafı

Güncelleme:

Trabzonspor'un gözde futbolcusu Stephane Mbia'nın, ailesini Türkiye'ye getirebilmek için yalan söylediği iddia edildi.

YALAN SÖYLEMİŞ

L'équipe gazetesinin haberine göre, Trabzonspor yöneticilerinden "Boko haram" terör örgütü tarafından tehdit edilen aile fertlerini Türkiye'ye getirebilmek için yardım isteyen ve Türk dış işlerinin de devreye girdiği olayda Mbia'nın yalan söylediği belirtildi.

İTİRAF ETTİ

Ailesinin "Boko haram" terör örgütünün faal olduğu bölgeden 1500 km uzakta oturduğu öğrenilen Mbia, sonunda bu yalanı ailesi ile bir an evvel buluşmak için söylediğini itiraf etti.

"BOŞ İŞLER BAKANI" LAKABI TAKILDI

"Boko haram" terör örgütü etki alanını tüm Kamerun'a yaydığı ve ülkeye zarar verdiği Kamerun medyasında çıkması sonrası yalan söylediğini kabul eden Mbia için takım arkadaşı Souleymane Diawara tarafından "Boş işler bakanı" olarak da lakap takıldığı ifade edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Stephane Mbia Trabzonspor Kamerun Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki!
500

Yorumlar (21)

TRABİZON:

GEÇİN BUNLARI YIPRATAMAZSINIZ BİZİ GELİYORUZ BU SENE ŞAMPİYONULUĞA ARTIK

12
9
yanıtYanıtla
BENCE NORMAL.:

NORMALDİR. . . TRABZON''UN BAŞKANINDAN ÖĞÜT ALMIŞTIR. . .

14
7
yanıtYanıtla
TRABZON:

bu yıl şampiyonuz hiç zorlanmayın

10
9
yanıtYanıtla
kara 60:

Trabzon top mu oynuyor allah askina kuverejmanin kazmaligi yuzunden maci Aldilar trabzon sporlular iki uc hafta sonra dokulursunuz

8
8
yanıtYanıtla
kumarci baskan:

yakisir kumarci baskana , yalanci futbolcu

3
11
yanıtYanıtla
sade:

Bu adamlara bu kadar milyonları verip,bu lüks hayatları yaşatanlara yazıklar olsun.bunlar en fazla 20-30 asgari ücretlinin paranı alsa olmazmı

12
0
yanıtYanıtla
Bambam:

Suratsız. Tam trabzonumuza yakışır. Nerde dandik adam varsa bizde.

3
9
yanıtYanıtla
ByTSarsilmaz:

Sen nasıl haber sitesisin adam haftalar önce öyle bir durumun olmadığını söylemişti. Yani boko haramla alakalı bir yanlış anlaşılma olduğunu söylemişti. Dünden beri kötü bir algı oluşturma içerisindesin. Madem araştırma yapmadan haber yapıosun adam gibi ifade kullan: '' Yalan Söylemiş '' nedir yahu haber sitesi misin çamurcu musun karar ver !!!

10
2
yanıtYanıtla
karakartallıMobil-IOS:

ne alakası var kardeşim. insan ailesi için herşeyi yapar. herşey mübah aile için. adam bıraksamıydı orda. yazıktır

10
1
yanıtYanıtla
sahip:

zenci dedinmi durcan, , kapiya koymican

3
8
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title