Haberler

Mayoları Uygunsuz Bulununca Aquaparktan Atıldı

Norveç'in Askim kentindeki Östfoldbadet adlı Aquapark'a giden 21 yaşındaki Dan Andre Lunde ile arkadaşı 21 yaşındaki Marius Bareg'in giydikleri mayolar fazla seksi ve uygunsuz bulununca aquaparktan çıkarıldı.

Norveç'in Askim kentindeki Östfoldbadet adlı Aquapark'a giden 21 yaşındaki Dan Andre Lunde ile arkadaşı 21 yaşındaki Marius Bareg'in giydikleri mayolar fazla seksi ve uygunsuz bulununca aquaparktan çıkarıldı.

Havuzda atlamak için 5 metrelik kuleye çıkan 2 arkadaş, cankurtaranların 'Havuzu terk edin' ikazı ile karşılaştı. Dan Andre Lunde giydikleri mayoların başka ülkelerde serbest olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Atlamak için 5 metrelik kuleye çıkıyorduk ki görevliler havuzu terk etmemizi istediler. Nedenini sorduğumuzda mayolarımızın çok açık ve seksi olduğu söylendi. Aquaparkta biraz eğlenmek ve dikkat çekmek istemiştik. Gitmeden önce de bölge emniyet müdürlüğüne giyeceğimiz mayoların yasal olup olmadığını sorduk ve izin aldık."

Aquapark Müdürü David Koht Norbye, iki gencin giydiği mayonun sınırları aştığını belirterek, "İki genç adam havuza geldiklerinde üzerlerinde şort vardı. Sonra şortları çıkardılar. Havuzda çok sayıda çocuklu aile bulunduğu için üzerlerindeki mayoları uygun görmedik ve kibar bir şekilde havuzu terk etmelerini istedik. Havuza girecek insanların güzel ve fazla dikkat çekmeyen başkalarını rahatsız etmeyecek mayoları olması gerekir" dedi. - Oslo

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Norveç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title