Haberler

'MAX Maceralari Kahramanlar Takimi'na 2 Dalda 'KRİSTAL Elma' Ödülü

Güncelleme:

'Max Maceraları Kahramanlar Takımı', 'Kristal Elma 2015 Yarışması'nda, medya ödülleri kategorisi, 'Ürün ve Servis Hızlı Tüketim' dalında 'Gümüş Ödül', 'En İyi TV Uygulaması' dalında da 'Bronz Ödül' kazandı.

Bu yıl 27'ncisi düzenlenen ve 'Bölge, Medya ve Dijital' başlıklarında, 53 kategoride verilen 51 ödülle, sektörün en iyilerinin belirlendiği 'Kristal Elma'da, 'Max Maceraları Kahramanlar Takımı'nın başarısı, iki ayrı kategoride kazandığı 'gümüş' ve 'bronz' ödüller ile tescil edildi.

4 BÜYÜK MARKA İLK KEZ BULUŞTU

Türkiye'de ilk kez 4 büyük uluslararası markanın (Endemol Shine Türkiye, Unilever, Mindshare ve Disney) bir araya gelerek hazırladığı ve 2 sezon boyunca Disney Channel'da yayınlanan 'Max Maceraları Kahramanlar Takımı'nın resmi sitesinde 1 milyon 300 bin takipçisi bulunuyor.


2.5 MİLYON ÇOCUĞA ULAŞTI

Endemol Shine Group MipCom 2015 kataloğunda da yer alan 'Max Maceraları Kahramanlar Takımı', ekrana geldiği ilk günden bu yana, gerek TV'de, gerekse dijital platformlarda 2.5 milyonun üzerinde çocuğa ulaşmayı başardı.


EN ÇOK İNDİRİLEN UYGULAMA OLDU
App Store'larda program uygulaması aylarca en çok indilenler listesinde kalan 'Max Maceraları Kahramanlar Takımı'nın, önümüzdeki sene 6 ayrı ülkede yayına girmesi için görüşmeler sürüyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Gümüş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title