Haberler

Mavi Marmara'da Ölen Furkan'ın Babası da Aday Adayı

Mavi Marmara gemisine İsrail askerlerinin yaptığı baskında yaşamını yitiren Furkan Doğan'ın babası ERÜ öretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Doğan, Kayseri'de AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için bugün görevinden istifa etti.

Mavi Marmara gemisine İsrail askerlerinin yaptığı baskında yaşamını yitiren Furkan Doğan'ın babası ERÜ öretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Doğan, Kayseri'de AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için bugün görevinden istifa etti.

Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde görevli Yrd. Doç. Dr. Ahmet Doğan, dün Ankara'ya giderek Başbakan Ahmet Davutoğlu ve AK Parti üst düzey yöneticileriyle yaptığı görüşmenin ardından saat 11.30'da ERÜ Rektörlüğüne istifa dilekçesini verdi. Ahmet Doğan DHA'ya yaptığı açıklamada, "Ailem, yakın çevrem ve AK Parti üst düzey yöneticileriyle yaptığım istişareler sonucu milletvekili aday aday adayı olmaya karar verdim. Bugün de ögretim üyeliğinden istifa ettim. Hakkımızda hayırlısı olsun" dedi

Yrd. Doç. Dr. Ahmet Doğan'ın yanı sıra ERÜ'den Prof. Dr. Osman Ceyhan ile Prof. Dr. Yıldırım Türk de Kayseri'de MHP'den milletvekili aday adayı olmak için bugün istifalarını verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Furkan Doğan Ahmet Doğan Ak Parti Marmara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title